Pharma & Life Science

Vester Farimagsgade 6, 2. sal
1606 København V

Kontoret har åbent mandag-torsdag 8.00-16.30 – fredag 8.00-16.00.

Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44.

Er du jobsøgende, så registrer venligst dit cv her.

Følg os på Facebook.

Telefon: 44 54 09 44

E-mail: info@temp-team.dk

Kristian Kantsø

Kristian Kantsø

Business Unit Manager

Mob: 30 46 06 54

krk@temp-team.dk

Se profil

Kristian Kantsø

Kristian har været ansat i TEMP-TEAM siden 2019. Med teoretisk og erfaringsmæssig baggrund inden for både salg, rekruttering og HR har Kristian et bredt kendskab til de udfordringer, virksomheder møder i processerne forbundet med rekruttering af profiler på alle niveauer. Kristian er uddannet cand.merc. i Human Resource Management med speciale inden for arbejdsmarked, rekruttering, employer branding og teknologi.

Nicklas Andersson

Nicklas Andersson

Recruiter & Account Manager

Mob: 73 63 09 42

nsn@temp-team.dk

Se profil

Nicklas Andersson

Nicklas har været ansat i TEMP-TEAM siden 2022. Nicklas har en bred teoretisk forståelse og erfaring med Pharma & Life Science særligt med fokus på Supply Chain Management. Nicklas har beskæftiget sig meget med forretningsudvikling, logistik og strategisk arbejde. Nicklas er uddannet farmakonom i 2016 og har derudover en Diploma Degree i SCM, Teknologi og ledelse.

Rekruttering til Pharma & Life Science


Det kræver tid, kræfter og overskud at rekruttere de helt rigtige mennesker med de rette kvalifikationer. Det er sjældent en hurtig eller let proces, da medarbejderne skal have specialiserede kompetencer.

Du kan hyre vores specialiserede konsulenter, der har naturvidenskabelige uddannelser, og lade deres baggrund bidrage til en dybdegående forståelse af dine specifikke, faglige behov. Dine ønsker imødekommes med innovative og individuelle løsninger i jagten på de rette kandidater.

Med Temp-Team som rekrutteringsfirma behøver du kun at afholde den sidste samtale med de finalekandidater, vi finder til dig. Vi står for at opsøge og finde matchende kandidater, holde første samtale, gennemføre tests og give dig en opsummering af hele forløbet.

Vi styrer rekrutteringsprocessen, sparrer og rådgiver

Fejlrekrutteringer er dyre for en virksomhed, og derfor sætter vi en ære i at finde det rigtige match fra start. Vores konsulenter har et stort netværk inden for den naturvidenskabelige industri, og derudover gør vi en dyd ud af at være opdaterede på de seneste branchenyheder for bedst muligt at kunne forstå dine behov samt rådgive dig gennem rekrutteringsprocessen.

Læs mere om, hvordan vores rekruttering foregår.

De primære fordele ved at vælge Temp-Team som rekrutteringspartner:
  • Du sparer en stor mængde tid
  • Du får rådgivning af objektive specialister
  • Du har bedre mulighed for at finde de bedste på markedet - frem for de bedste jobsøgende på markedet
Vores erfaring med rekruttering sikrer, at vi kan hjælpe dig, uanset om du søger en laborant, kemiker, bioanalytiker eller QA-specialist. Vi rekrutterer også inden for andre brancher.

Hjælp til vikariater og projektansættelser

Temp-Team er både en rekrutteringsvirksomhed og et vikarbureau, og vi har lige stor erfaring med ansættelsesprocesser for fastansættelser, vikariater og projektansættelser.

Vikarer og projektansatte kan være en god løsning, når du har brug for en dygtig medarbejder, der kan klare en tidsbegrænset opgave og aflaste dig med kort varsel. Læs mere om projektansættelse og interim.

Vil du høre, hvordan vi kan stå for din rekruttering, så ring til os på tlf. 33 36 09 44 og lad os få en snak.