Lager1

Lager & Produktion

Lager & Produktion

Er du på udkig efter job inden for lager og produktion? Så er du landet det helt rette sted. Temp-Team er et af Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureauer – derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at finde dit næste lagerjob eller job inden for produktion.

Se ledige stillinger her eller registrér dit cv – så er du klar til at ansøge, når der kommer stillinger, der matcher lige netop dine krav og kriterier. 

To ingeniører med sikkerhedshjelme, sikkerhedsbriller og høreværn på, der arbejder på en maskine.

Find dit foretrukne job: lager- og produktionsjob til alle behov

Søger du et vikariat inden for produktion? Eller måske en fastansættelse inden for lagerarbejde?

Temp-Team er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau med 9 afdelinger i Danmark. Vi har over 40 års erfaring med rekruttering, og derfor har vi selvfølgelig også en bred vifte af stillinger inden for lager og produktion som fx:

  • Lagermedarbejder
  • Pakkeoperatør
  • Maskinoperatør
  • Industritekniker
  • Kølemontør
Lager2

Kvalificeret arbejdskraft i hele Danmark

Vi har med andre ord ledige stillinger til næsten alle tænkelige krav og i stort set alle områder i Danmark – uanset om du søger et produktionsjob i Herning, et lagerjob i Københavnsområdet eller et helt tredje job inden for lager og produktion i Danmark.

Vi samarbejder med en lang række virksomheder inden for branchen, som løbende har behov for kvalificeret arbejdskraft. Derfor kan du med fordel holde øje med vores hjemmeside, hvor du med jævne mellemrum kan finde jobs, der matcher lige netop dine kvalifikationer og kompetencer – uanset om du stræber efter fastansættelse eller vikarjob.

Som en særlig ordning tilbyder vi desuden vores såkaldte Try & Hire-løsning. Her bliver du indledningsvist ansat som vikar, men med henblik på en fremtidig fastansættelse. Dermed kan du og virksomheden se hinanden an og udvikle jeres samarbejde, inden I underskriver en ansættelseskontrakt – og på den måde får du en fod inden for i en virksomhed, der kan blive din kommende faste arbejdsplads. 

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (185)

Sådan finder du job gennem Temp-Team

I Temp-Team arbejder vi struktureret og målrettet med rekruttering og vikarassistance for at sikre tilfredshed for både ansøger og arbejdsgiver. 

Derfor vil vi altid kalde dig til en personlig samtale, når du søger job inden for lager og produktion gennem Temp-Team. Her vil vi tage en snak med dig om dine personlige og faglige kvalifikationer for at kortlægge, om du er et match for virksomheden – og vice versa.  

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (66)

Kontakt Temp-Team 

Skal vi hjælpe dig et skridt videre mod dit næste produktionsjob eller job på lager, er du altid velkommen til at kontakte os
70 10 09 44 eller info@temp-team.dk

Du kan med fordel registrere og udfylde dit cv, hvis du vil give os de bedste forudsætninger for at hjælpe dig videre til dit næste job.

Bli Konsult En Karriärmöjlighet

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for lager og produktion

34
Skjul bio
Mere info

Elsi Thoumy Termansen

Elsi har været ansat i Temp-Team siden 2017. I rollen som Team Manager inden for timelønsområdet er det hendes ansvar at koordinere opgaver til kollegerne på en effektiv måde. Elsi går grundigt til værks og lægger en dyd i at finde det rigtige job til den enkelte kandidat. Hun er certificeret vikarkonsulent fra Vikarbureauernes Brancheforening. Elsi er cand.merc. i International virksomhedsudvikling med speciale i Human Ressource.

36
Skjul bio
Mere info

Kasper Lindemann Hansen

Kasper har været ansat i Temp-Team siden august 2021. Kaspers primære opgaver er inden for timelønsområdet, hvor han matcher kandidater med virksomheder. Udover rekrutterings- og bemandingsopgaver har Kasper også opgaver i it og økonomi. Han er uddannet handelsassistent i august 2023, hvor han vandt en andenplads til fagprøveprisens 25-års jubilæum.

90
Skjul bio
Mere info

Lenette Mathiasen

Lenette har været ansat hos Temp-Team siden 2022 og arbejder med både faglærte og ufaglærte kandidater inden for en bred variation af brancher. Lenette afholder ansættelsessamtaler, indhenter referencer, udarbejder stillingsopslag og ekspederer ordrer af vikariater. Lenette er uddannet salgsassistent.

29
Skjul bio
Mere info

Jonathan Noah Valberg Hemmingsen

Jonathan har været ansat i Temp-Team siden 2022 som Recruiter Assistant. Han afholder samtaler med kandidater og agerer sparringspartner til kunder og kandidater. Derudover tager han på virksomhedsbesøg og har et bredt spænd af opgaver. Han har stor interesse for salg og HR.

26
Skjul bio
Mere info

Jonas Thimis Bloch Kristiansen

Jonas har arbejdet hos Temp-Team siden 2020. Han har en solid uddannelsesmæssig baggrund som serviceøkonom fra Cph Business samt en handelselevuddannelse gennem Temp-Team. Jonas har en stærk interesse for HR og salg, hvilket motiverer ham til at matche virksomheder med de rigtige medarbejdere ved hjælp af dybdegående samtaler og professionelle kundemøder.

Faglærte, metalområdet

35
Skjul bio
Mere info

Jaron Benjamin Kloster

Jaron har været ansat i Temp-Team siden 2018. Han er specialiseret i faglærte inden for metal, mekanik, håndværk og industri. Han har et bredt netværk af samarbejdspartnere på Fyn, som altid er på udkig efter dygtige faglærte profiler. Jaron er uddannet markedsføringsøkonom.