Spejlvendt

Marketing & Kommunikation

Marketing & Kommunikation

Er du på udkig efter et marketing- eller kommunikationsjob? Temp-Team har løbende nye jobs inden for markedsføring og kommunikation – fra stillinger som SoMe-manager og kommunikationsmedarbejder til webkoordinatorer og marketinganalytikere. 

Se ledige stillinger her eller registrér dit cv – så er du klar til at sende din ansøgning, når det rigtige job bliver slået op på vores hjemmeside.

Som rekrutterings- og vikarbureau kan vi også hjælpe dig med både fastansættelse og vikarjobs, mens vores Try & Hire løsning kan bane vejen for efterfølgende fastansættelse.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (129)

Find marketingsjobbet, der matcher dine drømme

Vil du gerne have en fod indenfor i kommunikationsbranchen? Er du vild med digital markedsføring? Eller drømmer du om et job, hvor du kan udtrykke og udvikle dig selv kreativt?

Temp-Team har konsulenter med brancheviden i hele landet - marketing er ingen undtagelse. Vi har næsten 45 års erfaring med for forbinde kvalificerede kandidater med erhvervslivet, og derfor kan vi også hjælpe dig med de næste skridt på vejen mod dit drømmejob.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (56)

Nationalt og internationalt

Du kan roligt kontakte Temp-Team, hvis du har et job inden for markedsføring i kikkerten – uanset om du er klar til at tage det næste skridt i din karriere, eller du bare ønsker at snuse til branchen i et vikariat. 

Som en del af JuhlerGroup er vi desuden repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, England og Singapore. Derfor kan vi også hjælpe dig med at finde et markedsføringsjob uden for Danmarks grænser.

Temp-Team kan med andre ord være vejen til det marketingjob, der matcher lige netop dine drømme.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (185)

Vi klæder dig på til drømmejobbet

Hos Temp-Team bliver du mødt af dedikerede rekrutteringsspecialister med ét mål for øje: at finde den optimale løsning med fokus på dine behov og karrieredrømme. 

Når vi har et match mellem dine personlige og faglige kompetencer og en virksomhed, indkalder vi dig til at uformelt møde. Her vil vi interviewe dig for at få et grundigt indtryk af din profil samt foretage fagrelevante test. Det gør vi, fordi vi hos Temp-Team tager dit arbejdsliv og dine karrierevisioner seriøst.

Vi hjælper dig også gerne med profilering til relevante virksomheder, ligesom vi altid står klar med gode råd om ansøgning, cv og jobsamtale. 

Vi klæder dig kort fortalt godt på til dit næste marketingjob.

 

En medarbejder, der står og kigger på en bærbar computer i hænderne på et kontor.

Skal vi hjælpe dig op ad karrierestigen?

Vil du samarbejde med et erfarent rekrutteringsbureau, der brænder for at hjælpe dig op ad karrierestigen?

Registrér dit cv og kontakt os på 70 10 09 44 eller info@temp-team.dk.

Vi ser frem til at styrke grundlaget for dit næste job inden for marketing.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (70)

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for marketing og kommunikation

100
Skjul bio
Mere info

Ida Raun

Ida har været ansat i Temp-Team siden 2019. Hun arbejder med rekrutterings- og bemandingsopgaver for funktionærer. Hun er certificeret vikarkonsulent fra Vikarbureauernes Brancheforening. Ida er uddannet cand.merc. i Styring og ledelse fra Syddansk Universitet.

33
Skjul bio
Mere info

Maria Mardfeldt

Maria har været ansat i Temp-Team siden 2019. Hun har været i branchen og beskæftigelsesområdet siden 2005. Hun håndterer rekrutterings- og bemandingsopgaver for funktionærer. Hun trives godt med dialoger og afdækning af kandidater og kunder for at opnå bedst mulige match. Hun er afdelingens arbejdsmiljørepræsentant. Maria er en kompetent netværker og en garvet Linkedln-bruger og rådgiver gerne herom.

55
Skjul bio
Mere info

Jette Jensen

Jette har været ansat i Temp-Team siden 2001 og arbejder med rekruttering og udvælgelse af kandidater til faste stillinger og vikariater, projektansættelser osv. inden for næsten alle brancher i det Syd- og Sønderjyske område. Hun sikrer det rette match ved en tæt dialog og ærlig sparring med kunder såvel som kandidater gennem grundige kravspecifikationer, interviews, tests som Master Personprofil Analyse og DISK m.m.

51
Skjul bio
Mere info

Charlotte Astrup

Charlotte har været ansat i Temp-Team siden 1996. Hun varetager en bred vifte af bemandingsopgaver til et utal af større og mindre virksomheder i hele Sønderjylland. Hun har mange års erfaring med rekrutteringer inden for kontor, administration, økonomi samt salg og marketing og løser også opgaver inden for lager, logistik og produktion samt køkken- og kantineområdet. Charlotte er certificeret i MPA og har en autorisation i DISK.

90
Skjul bio
Mere info

Lenette Mathiasen

Lenette har været ansat hos Temp-Team siden 2022 og arbejder med både faglærte og ufaglærte kandidater inden for en bred variation af brancher. Lenette afholder ansættelsessamtaler, indhenter referencer, udarbejder stillingsopslag og ekspederer ordrer af vikariater. Lenette er uddannet salgsassistent.

21 (2)
Skjul bio
Mere info

Anne Thau

Anne har været ansat i Temp-Team siden 2014. Erfaringen er 35 år inden for HR, rekruttering, ledelse og salg. Anne er uddannet coach og stresscoach samt mindfulnessinstruktør og har kandidater gennem Temp-Teams outplacement og coaching- og stresscoachingforløb. Anne laver individuelt tilpassede forløb, der matcher det reelle og den enkeltes behov. Anne har erfaring med HR på lederniveau, hvor hun har implementeret HR-partnerskab og rekruttering på flere niveauer.