19

Corporate Social Responsibility

I 2009 tilsluttede Temp-Team sig FN Global Compact, der fokuserer på 10 grundprincipper inden for områderne menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Temp-Team A/S Danmark forpligter sig til Global Compact-principperne, fordi vi ønsker at minde os selv om, hvorledes vi agerer i relation til klodens begrænsede ressourcer. Vi vil konstant udvikle nye, kreative metoder for at undgå spild af ressourcer og spare på vores forbrug.

Temp-Team slutter op om og arbejder aktivt for de 10 bæredygtige grundprincipper, som Global Compact har udviklet.

Temp-Team ansætter udelukkende medarbejdere på baggrund af deres faglige og personlige kvalifikationer. Race, køn, religion og seksuel og politisk orientering tillægges ikke vægt i rekrutteringsforløbet. Det samme gør sig gældende ved kompensation, uddannelsesmuligheder, forfremmelse m.m.

Global Compact
Vi har alle et ansvar for at passe på den planet, vi bor på. Derfor vælger Temp-Team aktivt at støtte organisationer og firmaer, som har til formål at fremme beskyttelse af naturen.

Temp-Team prioriterer bæredygtighed på langt sigt og støtter op om CSR-mærket.

CSR 150X150

Hos Temp-Team er vi bevidste om de fodaftryk, vi sætter som virksomhed. Derfor arbejder vi konstant på at minimere vores brug af papir og deltager aktivt i Stop Papirspild, anvender FSC-mærket og støtter kampagnen "Plant a Billion Trees".

Papir Spild 150X150

Temp-Team arbejder aktivt på at støtte organisationer, som sætter fokus på persondataordningen og beskytter private oplysninger.

GDPR 150X150

Temp-Team støtter virksomheder, der sætter fokus på det verdensomspændende plastforbrug.

Plastik Nej Tak 150X150

Temp-Team støtter virksomheder, der har fokus på at præge den grønne udvikling.

No Co2 150X150