9

Ledige kandidater

Her er et lille udvalg af vores ledige kandidater netop nu

Produktionsmedarbejder

Kandidaten siger om sig selv
Jeg er sund og rask, i god form, god til at lære nyt og en god kollega. Jeg trives godt i teams, har stor erfaring med produktionsarbejde og truckkørsel og kan arbejde både på nat- og daghold.

Faglig baggrund
Kandidaten har mange års erfaring i produktionsvirksomheder. Han har arbejdet som produktionsmedarbejder og operatør samt maskinoperatør i både metalindustrien og med fødevarer. Han kan derfor lidt af det hele og vil hurtigt kunne sættes ind i tingene og blive en vigtig ressource.

Kandidaten ønsker
Kandidaten ønsker arbejde på dag- eller nathold og er åben for jobs på hele Fyn. Han er åben over for både vikariater og faste jobs, så her er en mulighed for at prøve en erfaren produktionsmedarbejder af, inden I fastansætter.
Løn 155+ kr.

Ekstra info
Kandidaten har hygiejnebevis og truckcertifikat. 

Teknisk designer

Kandidaten siger om sig selv
Jeg er en teknisk designer, som går til opgaverne med gå-på-mod og trives med at nørde med elementerne. 

Faglig baggrund
Kandidaten har designet unikke systemer samt standardsystemer til sortering af diverse produkter. Han har været primær kraft på standardisering af produktsortiment og har assisteret med diverse opgaver; heriblandt større projekter.
Han har designet og kodet en konfigurérbar mastermodel til Spraybar System og assisteret med oprydning i Vault; herunder berørt data & dokumentation. Han har udformet dysetegninger, så de er klar til produktion.

Kandidaten ønsker
Han vil helst modulere prioriteten.

Ekstra info
Kandidaten kan også arbejde med Solid Works.

Kontorassistent - deltid

Kandidaten siger om sig selv
Jeg er en meget serviceminded person, der trives med at hjælpe folk omkring mig. Kolleger siger, jeg er nem at arbejde sammen med, fordi jeg er positivt anlagt og har let til smil. Jeg er ansvarsbevidst, fleksibel og målrettet i min arbejdsstil. Jeg arbejder godt – selvstændigt såvel som i et team. Jeg kan godt lide at lære fra mig og er lærenem. Jeg sætter mig 100 % ind i opgaven og dens udførelse.

Faglig baggrund
Kandidaten er kontoruddannet og har arbejdet som kontorassistent, regnskabsassistent, økonomiassistent og salgskonsulent. Hendes kompetencer spænder derfor bredt lige fra introduktion af produkt/salg over telefonen, kvalitetssikring, prøveudtagning til LAB og prøvesmagning, fakturering/bogføring af kreditor samt debitorfakturaer, indtastning timesedler og løn, assisteret kørsel/bogføring af lønnen i C5 til udsendelse af lønsedler, feriekort med mere. Særligt stærk i betalinger og afstemninger.

Kandidaten ønsker
Hun ønsker et job primært med økonomiopgaver, men er klar og åben over for andre opgaver. Hun vil gerne arbejde 30-32 timer. 
Lønønske omkring 30.000 kr.

Ekstra info
Særligt stærk i it-programmet Document Capture.

Sproglig salgskoordinator

Kandidaten siger om sig selv
Jeg er uddannet salgssupporter med erfaring inden for salg, eksport, ekspedition og kommunikation. Jeg er god til at skabe relationer på tværs af grænser og forskellige kulturer og er serviceminded.

Faglig baggrund
Kandidaten er udlært hos Bestseller i Brande. Her havde hun ansvaret for det franske marked, hvor hun sad med kunderelationen og som bindeled mellem det franske datterselskab og hovedkontoret i Danmark. Hun sad yderligere med oprettelse af nye varer, tæt kontakt med indkøb, sammensætning af kollektioner m.m. Efterfølgende fortsatte hun som salgskoordinator i virksomheden. Grundet flytning til Fyn stoppede hun hos Bestseller og fortsatte med salg i andre virksomheder. 

Kandidaten ønsker
Kandidaten er åben over for brancher, stillinger m.m. Hun ønsker at kunne være i en virksomhed, hvor hun kan bruge det franske sprog, som hun kan flydende på skrift og i tale. Udover det franske sprog vil hun gerne sidde med eksport, kundeservice og ordrer.

Ekstra info
Kandidaten kan forstå spansk, men taler det ikke. Hun behersker også it-programmerne Navision og 365.

Laborant og kontorassistent

Kandidaten siger om sig selv
Jeg er en glad, smilende og energisk person. Jeg er vant til at organisere og planlægge min arbejdsdag, så opgaverne løses systematisk og effektivt. Jeg er omstillingsparat, fleksibel og vant til en uforudsigelig arbejdsdag. Jeg betegner mig selv som teamplayer, men nyder også at arbejde selvstændigt.

Faglig baggrund
Kandidaten startede sin karriere med en kontoruddannelse, hvorefter hun læste videre til laborant. Hun har efter endt uddannelse arbejdet som laborant hos en række forskellige virksomheder. Kandidaten har særligt arbejdet med fødevare- og miljøprøver. Ydermere har kandidaten erfaring med forskellige prøver/analyser; herunder mikrobiologiske og kemiske analyser. Kandidaten er vant til at foretage dokumentation af prøveresultater i forskellige systemer. 

Kandidaten ønsker
Kandidaten er åben over for brancher samt det geografiske område. Om stillingen er som laborant eller af mere administrativ karakter, så er kandidaten klar til at hjælpe. Lønnen aftales ud fra kompetencer og kvalifikationer.  

Ekstra info
Kandidaten kan arbejde med SAP, MES og E-Lims.

Supply Chain Manager

Kandidaten siger om sig selv
Det er vigtigt for mig at skabe fremdrift, men jeg graver mig gerne ned i detaljen, når opgaven kræver det. Jeg trives i en virksomhed med forandringsparathed og opbygningsmuligheder. Jeg er ikke en entreprenørtype, men trives derimod med at sætte rammerne på plads og gøre ting effektive. Det, som kendetegner mig, er, at jeg er pragmatisk og har fokus på målet, og det er ikke kun mine ideer, der skal gennemføres.

Faglig baggrund
Kandidaten har en baggrund som cand.merc. Han har arbejdet mange forskellige steder i værdikæden og forstår de processer, der er. De forskellige stillinger, kandidaten har besiddet, er: indkøbs- og logistikchef, Key Account Manager, strategisk indkøber og senest Supply Chain Manager. De forskellige arbejdsopgaver i det seneste job var den daglige drift og personaleledelse m.m. Han byggede en velfungerende supply chain op fra 5 til 14 ansatte med forskellige funktionsområder. Ydermere udviklede han processer og instruktioner for optimering og drift af supply chain.
Kandidaten har bestået PRINCE2 Foundation, Certified Lean Manager og Forhandlingsteknik – Indkøb, som blev gennemført på engelsk.

Kandidaten ønsker
Kandidaten ønsker at være i en mindre eller mellemstor virksomhed. Et sted, hvor det er muligt at få tingene til at ske – netværke og skabe løsninger i samarbejde med kolleger. Det skal gerne være en stilling, hvor kandidaten kan være længe. 
Løn afhænger af, hvad jobbet omfatter.

Ekstra info
Kandidaten taler og forstår engelsk på højt niveau. Ydermere forstår han tysk, svensk og norsk. Han har kendskab til en række it-programmer som SAP, XAL og Navision. 

Lagerarbejder

Kandidaten siger om sig selv
Jeg er slet ikke færdig med at arbejde. Lægen har sagt god for mindst 10 år mere på arbejdsmarkedet. Jeg kan godt lide at arbejde og vil ikke undvære det. Jeg har været glad for de steder, jeg har været, og j
eg er let omgængelig og lægger svesken på disken. Hvis der er en konflikt, kan man altid snakke det igennem over en kop kaffe – det er den bedste løsning. Jeg er altid i godt humør og kan godt lide at få noget fra hånden. Jeg har været selvstændig, og det har i den grad krævet struktur.
Jeg ser altid muligheder frem for forhindringer og forsøger at se nye veje at løse opgaverne på.

Faglig baggrund
Kandidaten har arbejdet med mange forskellige ting og har stor erfaring inden for lager. Samlet har han arbejdet med truck i ca. 10 år, og han fortæller, at han har betjent de fleste slags truck. Han har et gammelt truckkørekort, som gør, at han kan køre alle slags truck.

Kandidaten ønsker
Kan arbejde 37 timer pr. uge.
Opstart i slutningen af oktober.

Ekstra info
Kandidaten har en god reference fra tidligere arbejdsgiver.

Regnskabsmedarbejder

Kandidaten siger om sig selv
Jeg er motiveret med 37 års erfaring inden for revisions-/regnskabsarbejde. Jeg har en positiv holdning, er pålidelig og omsorgsfuld og sætter en ære i at passe mit arbejde og yde den bedst mulige service over for både kunder og kolleger. Jeg har gennem de sidste 4 år opbygget bogholderiet i en mindre/mellemstor virksomhed og derudover haft nogle administrative opgaver, begge dele med reference til ledelse. I revisionsbranchen har jeg haft min egen kundekreds med næsten alle forekommende arbejdsopgaver på et revisionskontor. Det har jeg været rigtig glad for, og det har mine kunder også.

Faglig baggrund
Kandidaten er uddannet på revisionskontor og har efterfølgende været ansat hos revisorer, hvor hun både har udført klientbogholderi samt regnskab. Hun har også erfaring som regnskabsansvarlig, hvor hun har været eneansvarlig for bogholderiet.

Kandidaten ønsker
Kandidaten ønsker både vikariater og fast job.
I fast job gerne en arbejdsuge på 4 dage = 30 timer.

Ekstra info
Hun kan starte med kort varsel.
Kandidaten har en rigtig fin reference både fagligt og personligt.

Proaktiv analytisk projektleder med sans for struktur og effektivitet


Kandidaten siger om sig selv
Jeg er initiativrig, nysgerrig og positiv af natur og befinder mig godt i roller som motivator og mellemleder. Jeg trives optimalt med frihed under ansvar og igangsætter konkrete handlinger bag aftalte målsætninger for virksomheden.

Faglig baggrund
Kandidaten har erfaring som iværksætter samt fra job i High-end Design i tekniske og rådgivende virksomheder i ind- og udland. Hun har boet i Tyskland og Kina og udviklet god forståelse for at få opgaver løst til tiden med kolleger med forskellige kompetencer og kulturer. I større projekt- og centrale marketingroller har hun tidligere haft ansvar for økonomi, analyser, beslutningsgrundlag til ledelse, strategisk udvikling af tiltag og slutkundekontakt på kvalitetsspørgsmål. Hun har erfaring med bogholderi og regnskab samt klargøring til revisor.

Kandidaten ønsker
Næste job søges i en udviklingsorienteret virksomhed, gerne med et internationalt islæt, med stærke kompetencer, bred kontaktflade og komplekse opgaver. Med afsæt i den kommende virksomheds værdisæt vil jeg tilføje egen integritet og indgå i et effektivt, konstruktivt samspil med godt humør.

Generelt er jeg særdeles fingernem med it og processer. Det falder mig altid ret nemt at lære nye it-systemer, og jeg overskuer forretningsgange og ansvarsområder. Senest har jeg kastet mig over Microsoft PowerBI-værktøjet, som jeg gerne vil udfordres i og kunne anvende fremadrettet hvis muligt.

Ekstra info
Ønsket lønniveau aftales nærmere ved jobmatch.
Geografisk område: 75-100 km fra Vejle.

Omgængelig og stabil kontormedarbejder

Kandidaten siger om sig selv
Jeg bidrager med en imødekommende, professionel og nærværende kontakt til kunder og kolleger. For mig er det vigtigt at have fokus på den enkelte kunde.

Jeg er god til at skabe relationer til kunder, kolleger og samarbejdspartnere i et tæt samarbejde og med en fortrolig og uformel kommunikation. En struktureret, engageret og professionel tilgang til opgaverne gør, at I trygt kan overlade opgaverne til mig og vide, at opgaverne følges til dørs.
Jeg ser altid muligheder frem for forhindringer og forsøger at finde nye måder at løse opgaverne på.

Jeg er meget omgængelig og ligetil og har altid overskud til at hjælpe andre.
Respekt er et nøgleord for mig. Jeg møder det enkelte menneske, som det er – og kommunikerer ud fra det.

Jeg møder op med et godt humør – et humør, som ikke kan undgå at smitte af på mine omgivelser.

Faglig baggrund
Kandidaten har mange års erfaring inden for kontor, administration og kundeservice.

Hendes it-kompetencer omfatter Office-pakken, og hun er lærenem og vant til komplekse løsninger, der spænder bredt. Hun har blandt andet tillært sig viden om shipping i sit seneste vikariat.

Hun behersker både dansk og engelsk på skrift og i tale.

Kandidaten ønsker
Hun kan arbejde 37 timer pr. uge, men optimalt er 32 timer.
Kandidaten kan starte hurtigst muligt.

Ekstra info
Kandidaten har en fin reference, der beskriver hende som en stabil, positiv og imødekommende person, der har leveret en fremragende indsats.