Temp Team Stemningsbilleder 2023 (120)

Kontor, Administration & Ledelse

Kontor, Administration & Ledelse

Søger du job inden for administration og ledelse? Temp-Team er et af landets førende vikar- og rekrutteringsbureauer, og derfor kan vi også hjælpe dig med at finde dit næste leder- eller administrationsjob.

Se aktuelle stillinger her, eller registrér dit cv, hvis du vil holde dig ajour med ledige jobs inden for administration og ledelse.

Vi kan hjælpe dig med at finde lige netop det lederjob, du drømmer om – uanset om du tænker lokalt eller globalt.  

Sök Jobb Med Temp Team

Find dit drømmejob

Vil du prøve kræfter som salgschef? Aspirerer du efter et job inden for personalepleje? Eller drømmer du om at have din daglige gang på ledelsesgangen i en større virksomhed?

Temp-Team arbejder med rekruttering inden for en bred vifte af brancher og fag – og administration og ledelse er naturligvis ingen undtagelse. Vi rekrutterer alt fra HR-koordinatorer og butikschefer til indkøbschefer og direktører, ligesom vi rekrutterer kandidater til fastansættelse såvel som vikariater, projektansættelse og interim.

Vi har flere stillinger inden for kontor, administration og ledelse som fx:

  • Kontormedarbejder
  • Kundeservicemedarbejder 
  • Sekretær
  • Projektleder
  • Driftsleder
  • Administrativ assistent 
  • Kontorchef
Temp Team Stemningsbilleder 2023 (95)

Sådan hjælper vi dig

Rekruttering af ledere er en proces, hvor der skal tages højde for mange forskellige parametre, og hvor det er alfa og omega at finde den absolut mest kvalificerede kandidat – personligt såvel som fagligt. 

Derfor rekrutterer vi altid med afsæt i en målrettet search- og rekrutteringsproces, når vi rekrutterer ledere til erhvervslivet. Det indebærer blandt andet, at du vil blive kaldt til en personlig samtale og skal gennemføre en Master Person Analyse, en kognitiv test og en række fagrelevante test. 

Derudfra kortlægger vi, om du lever op til de adfærdsmæssige krav til en given stilling, ligesom vi sikrer os, at du har de nødvendige kvalifikationer og kompetencer. 

Det er alt sammen med til at sikre match mellem dig og virksomheden. I Temp-Team sætter vi nemlig en ære i altid at finde det rette match. 

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (60)

Skal vi bane vejen for dit næste leder- eller administrationsjob?

Vi har næsten 45 års erfaring med rekruttering og derfor et indgående kendskab til mange brancher i erhvervslivet. Som en del af JuhlerGroup kan vi desuden hjælpe dig med at finde dit drømmejob inden for administration og ledelse i Sverige, Norge, Finland, England og Singapore.

Vil du sparre med et rekrutteringsbureau, der tager dine karrieredrømme seriøst? 

Kontakt os på 70 10 09 44 eller info@temp-team.dk

Du kan også registrere dit cv og få direkte besked, når der dukker et leder- eller administrationsjob op, der matcher dine krav og kriterier.  

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (194)

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for administration og ledelse

33
Skjul bio
Mere info

Maria Mardfeldt

Maria har været ansat i Temp-Team siden 2019. Hun har været i branchen og beskæftigelsesområdet siden 2005. Hun håndterer rekrutterings- og bemandingsopgaver for funktionærer. Hun trives godt med dialoger og afdækning af kandidater og kunder for at opnå bedst mulige match. Hun er afdelingens arbejdsmiljørepræsentant. Maria er en kompetent netværker og en garvet Linkedln-bruger og rådgiver gerne herom.

51
Skjul bio
Mere info

Charlotte Astrup

Charlotte har været ansat i Temp-Team siden 1996. Hun varetager en bred vifte af bemandingsopgaver til et utal af større og mindre virksomheder i hele Sønderjylland. Hun har mange års erfaring med rekrutteringer inden for kontor, administration, økonomi samt salg og marketing og løser også opgaver inden for lager, logistik og produktion samt køkken- og kantineområdet. Charlotte er certificeret i MPA og har en autorisation i DISK.

55
Skjul bio
Mere info

Jette Jensen

Jette har været ansat i Temp-Team siden 2001 og arbejder med rekruttering og udvælgelse af kandidater til faste stillinger og vikariater, projektansættelser osv. inden for næsten alle brancher i det Syd- og Sønderjyske område. Hun sikrer det rette match ved en tæt dialog og ærlig sparring med kunder såvel som kandidater gennem grundige kravspecifikationer, interviews, tests som Master Personprofil Analyse og DISK m.m.

Maja Aaen Christiansen Nyt Hjemmeside
Skjul bio
Mere info

Maja Aaen Christiansen

Maja har arbejdet i Temp-Team siden 2021. Hun er uddannet markedsføringsøkonom og har en administrationsuddannelse gennem Temp-Team. Hun arbejder med en bred variation af brancher samt både faglærte og ufaglærte. Hun varetager ansættelsessamtaler, indhenter referencer og ekspederer ordrer på vikariater og rekrutteringer. Maja er certificeret i Master EASI og OPTO.

Sarah
Skjul bio
Mere info

Sarah Bæk Tandrup

Sarah har været ansat som Recruiter Assistant i Temp-Team siden 2022. Hendes uddannelse som professionsbachelor i Innovation og Entreprenørskab understreger hendes evne til at identificere muligheder og skabe innovative tilgange til rekrutteringsprocessen. Hun har som primær opgave at hjælpe virksomheder med at finde det rette match mellem deres organisation og medarbejdere og samtidig sikre, at processen føles tryg for alle involverede parter.

23
Skjul bio
Mere info

Tine Larsen

Tine har været ansat i Temp-Team siden 2005. Hun rekrutterer til alle fag og brancher – fra piccoline til regnskabschef. Hun finder det interessant at se, hvad en kunde har brug for og ser det nærmest som et puslespil, der går op, når hun finder en kandidat, der passer ind. Hun har derudover også ageret tovholder for adskillige volume-opgaver, hvor en kunde har skullet bruge mange vikarer på én gang.