13

Kantine & Rengøring

Kantine & Rengøring

Kan du yde en fænomenal service i en kantine eller på en større arbejdsplads, når det gælder rengøring?

Er du grundig? Kan du dække kundernes behov, når det gælder service og forplejning? Og kan du holde tungen lige i munden, når der skal holdes gang i gryderne? Så er et job inden for hotel, restauration, køkken eller kantine lige noget for dig. 

Hos Temp-Team finder du et bredt udvalg af job inden for kantine- og rengøringsbranchen. Vi kan blandt andet hjælpe med fastansættelser eller vikarjob, når det gælder rengørings- eller kantineassistenter, servicepersonale og kokke.

Mad

Branchen med mad og rene linjer

Hos Temp-Team er vi specialister i rekruttering og jobformidling, og vi har indgående branchekendskab til restaurations- og rengøringsbranchen. Med næsten 45 års erfaring inden for rekruttering er vi bevidste om, hvordan potentielle kandidater inden for servicebranchen kan bidrage positivt til en arbejdsgivers vækst. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med et kantinejob eller et job inden for rengøring. 

Vores jobkonsulenter kan hjælpe dig på vej til dit næste drømmejob inden for kantine og rengøring, hvor sundhed, sikkerhed og service er blevet en fast del af branchen, og efterspørgslen efter de rette kandidater er høj. Du kan med fordel tage et kig på de seneste job inden for kantine og rengøring, hvor du både finder fastansættelser og vikarjobs

Kantine1

Find drømmejobbet inden for service

Er du typen, som elsker at tage kontrol over køkkenet eller kantinen? Eller er du bevidst om, hvordan du kan optimere processerne? Vi har mange stillinger til køkken og rengøring som fx: 

  • Kantineassistent 
  • Kok/kantineleder
  • Servicepersonale
  • Rengøringsassistent
  • Samt andre passende stillinger

Hos Temp-Team kan du derfor finde både klassiske job inden for rengøring- og køkkenarbejde og nye typer af stillinger.

48

Vil du gøre rent bord inden for kantine- eller rengøringsbranchen?

Ønsker du hjælp til at kravle op ad karrierestigen inden for køkken- og rengøringsbranchen? Så kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe dig.

Registrér dit cv og kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

Temp-Team er din genvej til ledige job; herunder vikariater og fastansættelser.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (41)

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for kantine og rengøring

34
Skjul bio
Mere info

Elsi Thoumy Termansen

Elsi har været ansat i Temp-Team siden 2017. I rollen som Team Manager inden for timelønsområdet er det hendes ansvar at koordinere opgaver til kollegerne på en effektiv måde. Elsi går grundigt til værks og lægger en dyd i at finde det rigtige job til den enkelte kandidat. Hun er certificeret vikarkonsulent fra Vikarbureauernes Brancheforening. Elsi er cand.merc. i International virksomhedsudvikling med speciale i Human Ressource.

56
Skjul bio
Mere info

Mette Jørner

Mette har været ansat i Temp-Team siden 2015. Mette betjener kunder og kandidater per telefon samt dem, der dukker op på kontoret. Hun holder samtaler med kandidater og afdækker deres kvalifikationer og ønsker, besætter vikariater/job med den bedst egnede kandidat primært inden for industribranchen. Derudover er hun administrativ blæksprutte på kontoret, receptionist og hjælper kolleger med ad hoc-opgaver. Mette er uddannet kontorassistent på en ungdomshøjskole.

Anne Qvortrup Hjemmeside
Skjul bio
Mere info

Anne Qvortrup (Barsel)

23
Skjul bio
Mere info

Tine Larsen

Tine har været ansat i Temp-Team siden 2005. Hun rekrutterer til alle fag og brancher – fra piccoline til regnskabschef. Hun finder det interessant at se, hvad en kunde har brug for og ser det nærmest som et puslespil, der går op, når hun finder en kandidat, der passer ind. Hun har derudover også ageret tovholder for adskillige volume-opgaver, hvor en kunde har skullet bruge mange vikarer på én gang.