Artiklar Och Insights

Logistik

Logistik

Kan du holde fokus på forsyningskæden - enten internt eller eksternt - og kan du udføre strategiske, logistiske opgaver? Så er et job inden for logistik og transport relevant for dig.

Hos Temp-Team finder du et bredt udvalg af jobs inden for logistikbranchen. Vi kan blandt andet hjælpe med fastansættelse eller vikarjob inden for stillinger fra transportplanlægger til logistikchef.  

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (120)

Find logistikjobbet, du drømmer om!

Kan du håndtere den strategiske håndtering af fx indkøb, transport og lagring? Kan du knytte de forskellige logistiske procedurer sammen, så det fremtidige overskud maksimeres? Så har vi de rette stillinger.

Det kan fx være: 

  • Logistikchef
  • Supply Chain Coordinator
  • Transportplanlægger
  • Distributionschef
  • Samt mange andre stillinger inden for logistik

Hos Temp-Team finder du en bred vifte af job inden for logistik. 

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (90)

Fastansættelser og vikariater

Vores jobkonsulenter står klar til hjælpe dig - både hvis du er jobsøgende, og hvis du efterspørger den rette kandidat.

Som jobsøgende kan du med fordel tage et kig på de seneste job inden for logistik, hvor du både finder fastansættelser og vikarjob.  

Er du virksomhedsrepræsentant og leder efter den rette kandidat inden for logistik, kan du læse mere om dine muligheder for rekruttering af den rette profil lige her.

Trygg Som Konsult

Vil du være med til at sikre strukturen i nationale og internationale forsyningskæder?

Ønsker du hjælp til at kravle op ad karrierestigen inden for logistik? Så kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe dig med det.

Registrér dit cv og kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

Temp-Team er din indgang til ledige job – både vikariater og fastansættelser. 

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (168)

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for logistik

55
Skjul bio
Mere info

Jette Jensen

Jette har været ansat i Temp-Team siden 2001 og arbejder med rekruttering og udvælgelse af kandidater til faste stillinger og vikariater, projektansættelser osv. inden for næsten alle brancher i det Syd- og Sønderjyske område. Hun sikrer det rette match ved en tæt dialog og ærlig sparring med kunder såvel som kandidater gennem grundige kravspecifikationer, interviews, tests som Master Personprofil Analyse og DISK m.m.

51
Skjul bio
Mere info

Charlotte Astrup

Charlotte har været ansat i Temp-Team siden 1996. Hun varetager en bred vifte af bemandingsopgaver til et utal af større og mindre virksomheder i hele Sønderjylland. Hun har mange års erfaring med rekrutteringer inden for kontor, administration, økonomi samt salg og marketing og løser også opgaver inden for lager, logistik og produktion samt køkken- og kantineområdet. Charlotte er certificeret i MPA og har en autorisation i DISK.

57
Skjul bio
Mere info

Kim Egebjerg Lauritsen

Kim har været ansat i Temp-Team siden 2018. Han arbejder med både faglærte og ufaglærte kandidater inden for primært teknik/produktion og administration/økonomi. Kim faciliterer kandidatsamtaler samt ordreekspedition af vikariater, projektansættelser og rekrutteringer til faste jobs. Derudover udarbejder han kravprofiler, stillingsannoncer og agerer rådgiver for kunder og kandidater. Kim er uddannet cand.merc. fra Aalborg Universitet og har en salgsuddannelse.

26
Skjul bio
Mere info

Jonas Thimis Bloch Kristiansen

Jonas har arbejdet hos Temp-Team siden 2020. Han har en solid uddannelsesmæssig baggrund som serviceøkonom fra Cph Business samt en handelselevuddannelse gennem Temp-Team. Jonas har en stærk interesse for HR og salg, hvilket motiverer ham til at matche virksomheder med de rigtige medarbejdere ved hjælp af dybdegående samtaler og professionelle kundemøder.

102
Skjul bio
Mere info

Anne Hansen

Anne har været ansat i Temp-Team siden 1998 og er afdelingsleder i Odense. Grundet hendes mange års erfaring fra branchen agerer hun som sparringspartner både internt og eksternt. Hun har rekrutteret på alle niveauer på tværs af brancher og har særligt fokus på rekruttering af specialister inden for teknik, it og ledelse. Anne er arbejdsmiljøleder og har stort fokus på trivsel. Anne har en diplomuddannelse i ledelse, en diplomuddannelse i salg og en merkonom i personaleudvikling.

29
Skjul bio
Mere info

Jonathan Noah Valberg Hemmingsen

Jonathan har været ansat i Temp-Team siden 2022 som Recruiter Assistant. Han afholder samtaler med kandidater og agerer sparringspartner til kunder og kandidater. Derudover tager han på virksomhedsbesøg og har et bredt spænd af opgaver. Han har stor interesse for salg og HR.