To farmaceuter i et apotek, der kigger på en flaske medicin.

Pharma & Life Science

Pharma & Life Science

Vil du være med til at effektivisere og styrke produktionen i pharma- og biotekvirksomheder? Trives du med at arbejde i tværfaglige teams, når der er brug for det?

Den farmaceutiske sektor stiller store krav, når det handler om produktudvikling, myndighedskrav og proces flows. Det kræver derfor specialister med de rette kompetencer, som har viden og know-how inden for farmaceutiske og biotekniske produkter. 

Hos Temp-Team kan du finde et bredt udvalg af job inden for Pharma og Life Science. Vi hjælper både med fastansættelser og vikarjobs.

Glas 2

Rådgiv den farmaceutiske sektor til øget vækst

Hos Temp-Team er vi specialister i rekruttering og job inden for Pharma og Life Science. Mange års erfaring med rekruttering og job i pharmaindustrien og biotekbranchen betyder, at vi ved, hvad virksomhederne leder efter i potentielle kandidater.  

Vores jobkonsulenter kan derfor hjælpe dig på vej til dit næste job inden for Life Science eller Pharma i forskellige brancher, hvor der er rig mulighed for personlig og professionel udvikling. Du kan med fordel tage et kig på de seneste stillinger inden for branchen her, hvor du både finder fastansættelser og vikariater.

Pharma1

Hvad kan du arbejde med?

Der er mange forskellige stillinger inden for biotech, Pharma og Life Science, og det kan derfor være svært at få et godt overblik over, hvad der kan være aktuelt for dig. Måske har du tidligere erfaring med produktudvikling, er god til opstilling af kravspecifikation eller kan lede større myndighedsprojekter. Mulighederne er mange.

  • Laborant
  • Produktspecialist
  • Bioanalytiker
  • Farmaceut
  • QA/RA koordinator
  • Og flere andre stillinger inden for farmaceutiske og medico-virksomheder

Hos Temp-Team kan du finde klassiske Pharma, biotek og Life Science job, men også de helt nye typer af job. Er du jobsøgende, så tag et kig i vores jobdatabase allerede i dag. 

Pharma2

Skal du være med til at skabe vækst inden for Pharma og Life Science? 

Som rekrutteringsbureau kan vi hjælpe dig godt på vej med din professionelle karriere.

Registrér dit cv og hold din profil opdateret, så vi kan matche dig med dit drømmejob.
Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

Temp-Team er din genvej til ledige job; herunder både vikariater og fastansættelser. 

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (194)

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for Pharma & Life Science

46
Skjul bio
Mere info

Kristian Kantsø

Kristian har været ansat i Temp-Team siden 2019. Med teoretisk og erfaringsmæssig baggrund inden for både salg, rekruttering og HR har Kristian et bredt kendskab til de udfordringer, virksomheder møder i processerne forbundet med rekruttering af profiler på alle niveauer. Kristian er uddannet cand.merc. i Human Resource Management med speciale inden for arbejdsmarked, rekruttering, employer branding og teknologi.