Temp Team Stemningsbilleder 2023 (125)

Salg, Marketing & Indkøb

Salg, marketing & indkøb

Kan du yde fænomenal kundepleje, opsætte fængende marketingkampagner og er du en verdensmester i at sælge? Trives du med relationssalg, og har du et ønske om at udvikle dig professionelt?

Hos Temp-Team finder du et bredt udvalg af jobs inden for salg og support. Vi hjælper både med fastansættelser og vikarjobs.

Hos Temp-Team er vi specialister i rekruttering og jobs inden for salg og support. Næsten 45 års erfaring inden for rekruttering betyder, at vi er bevidste om, hvordan vi kan hjælpe både virksomheder og jobsøgende med deres professionelle udvikling.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (118)

Tag dit salgstalent til næste niveau

Er du en supersælger, og har du ikke langt fra tanke til handling? Er du ligeledes resultatorienteret og har flair for at skabe gode kunderelationer?  

Vores konsulenter kan nemt hjælpe dig på vej til dit næste salg- eller supportjob i forskellige brancher, hvor der er rig mulighed for personlig og professionel udvikling. Du kan med fordel tage et kig på de seneste stillinger inden for support og salg her, hvor du både finder fastansættelser og vikarjobs

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (129)

Hvad kan du arbejde med?

Der er mange forskellige stillinger inden for salg og support, og det kan derfor være svært at få et overblik over, hvad der er aktuelt for dig. Måske er du god til at skabe professionelle kunderelationer, som kan gavne virksomhedens bundlinje. Eller du er knivskarp til at analysere salgstal og dermed lave en fremtidig strategi – mulighederne er mange.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende stillinger:  

  • (Key) Account Manager 
  • Kundeservicemedarbejder
  • Telesalg & call center
  • Indkøbsmedarbejder
  • Salgsanalytiker
  • Marketingmedarbejder
  • Samt mange andre stillinger inden for salg, marketing og support. 

Hos Temp-Team kan du finde klassiske job inden for salg- og supportbranchen, men også de helt nye typer job. Tag derfor et kig i vores jobdatabase allerede i dag.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (60)

Kan du udføre behovsafdækning for potentielle kunder?

Så kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe dig med et salgs- eller kundeservicejob i mange forskellige brancher. Registrér dit cv og kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

Temp-Team er din genvej til ledige job; herunder vikariater og fastansættelser.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (75)

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for salg og support

100
Skjul bio
Mere info

Ida Raun

Ida har været ansat i Temp-Team siden 2019. Hun arbejder med rekrutterings- og bemandingsopgaver for funktionærer. Hun er certificeret vikarkonsulent fra Vikarbureauernes Brancheforening. Ida er uddannet cand.merc. i Styring og ledelse fra Syddansk Universitet.

33
Skjul bio
Mere info

Maria Mardfeldt

Maria har været ansat i Temp-Team siden 2019. Hun har været i branchen og beskæftigelsesområdet siden 2005. Hun håndterer rekrutterings- og bemandingsopgaver for funktionærer. Hun trives godt med dialoger og afdækning af kandidater og kunder for at opnå bedst mulige match. Hun er afdelingens arbejdsmiljørepræsentant. Maria er en kompetent netværker og en garvet Linkedln-bruger og rådgiver gerne herom.

55
Skjul bio
Mere info

Jette Jensen

Jette har været ansat i Temp-Team siden 2001 og arbejder med rekruttering og udvælgelse af kandidater til faste stillinger og vikariater, projektansættelser osv. inden for næsten alle brancher i det Syd- og Sønderjyske område. Hun sikrer det rette match ved en tæt dialog og ærlig sparring med kunder såvel som kandidater gennem grundige kravspecifikationer, interviews, tests som Master Personprofil Analyse og DISK m.m.

51
Skjul bio
Mere info

Charlotte Astrup

Charlotte har været ansat i Temp-Team siden 1996. Hun varetager en bred vifte af bemandingsopgaver til et utal af større og mindre virksomheder i hele Sønderjylland. Hun har mange års erfaring med rekrutteringer inden for kontor, administration, økonomi samt salg og marketing og løser også opgaver inden for lager, logistik og produktion samt køkken- og kantineområdet. Charlotte er certificeret i MPA og har en autorisation i DISK.

90
Skjul bio
Mere info

Lenette Mathiasen

Lenette har været ansat hos Temp-Team siden 2022 og arbejder med både faglærte og ufaglærte kandidater inden for en bred variation af brancher. Lenette afholder ansættelsessamtaler, indhenter referencer, udarbejder stillingsopslag og ekspederer ordrer af vikariater. Lenette er uddannet salgsassistent.

21 (2)
Skjul bio
Mere info

Anne Thau

Anne har været ansat i Temp-Team siden 2014. Erfaringen er 35 år inden for HR, rekruttering, ledelse og salg. Anne er uddannet coach og stresscoach samt mindfulnessinstruktør og har kandidater gennem Temp-Teams outplacement og coaching- og stresscoachingforløb. Anne laver individuelt tilpassede forløb, der matcher det reelle og den enkeltes behov. Anne har erfaring med HR på lederniveau, hvor hun har implementeret HR-partnerskab og rekruttering på flere niveauer.