Tech2

Teknik & It

Teknik & It

Vil du være med til at sikre og udvikle på små eller store it-løsninger? Har du passion for udvikling og design af webløsninger?

Verden er konstant i digital udvikling. Det sætter nye og højere krav til kommende it-projekter, hvilket kræver specialister i verdensklasse. Kan du udvikle nye it-systemer, eller er du en haj til webdesign eller programmering? Så kan du finde et job via vores jobdatabase. 

Hos Temp-Team kan du finde et stort udvalg af teknik- og it-jobs. Vi hjælper både med fastansættelser og vikarjob.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (77)

Skab fremtidens it-løsninger

Hos Temp-Team er vi specialister i rekruttering og jobformidling inden for it-branchen. Næsten 45 års erfaring med rekruttering betyder, at vi ved, hvad virksomhederne søger hos potentielle it-kandidater.  

Vores jobkonsulenter kan hjælpe dig på vej til dit næste it-job, hvor der er rig mulighed for personlig og professionel udvikling. Du kan med fordel tage et kig på de seneste stillinger inden for branchen, hvor du både finder fastansættelser og vikarjobs.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (118)

Hvad kan du arbejde med?

Har du tidligere erfaring med webudvikling, eller har du bredt kendskab til systemdrift, implementering af it-software eller noget helt fjerde? Så er der rig mulighed for, at du kan finde et it-job gennem os.

  • Softwareudvikler 
  • Netværksingeniør 
  • It-konsulent 
  • Testudvikler
  • Webudvikler

Hos Temp-Team kan du finde de klassiske – men også de helt nye it-job. Tag et kig i vores jobdatabase allerede i dag, hvis du er jobsøgende.

Husk at vi som rekrutteringsbureau kan hjælpe din virksomhed med at finde nye teknik- og it-specialister.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (99)

Vil du styrke din professionelle it-karriere?

Som rekrutteringsbureau kan vi hjælpe dig godt på vej med din professionelle karriere.

Registrér dit cv, så du er klar til at søge det næste it-job. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

Temp-Team er din genvej til ledige job; herunder vikariater og fastansættelser.

En medarbejder, der står og kigger på en bærbar computer i hænderne på et kontor.

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for teknik og it

102
Skjul bio
Mere info

Anne Hansen

Anne har været ansat i Temp-Team siden 1998 og er afdelingsleder i Odense. Grundet hendes mange års erfaring fra branchen agerer hun som sparringspartner både internt og eksternt. Hun har rekrutteret på alle niveauer på tværs af brancher og har særligt fokus på rekruttering af specialister inden for teknik, it og ledelse. Anne er arbejdsmiljøleder og har stort fokus på trivsel. Anne har en diplomuddannelse i ledelse, en diplomuddannelse i salg og en merkonom i personaleudvikling.

21 (2)
Skjul bio
Mere info

Anne Thau

Anne har været ansat i Temp-Team siden 2014. Erfaringen er 35 år inden for HR, rekruttering, ledelse og salg. Anne er uddannet coach og stresscoach samt mindfulnessinstruktør og har kandidater gennem Temp-Teams outplacement og coaching- og stresscoachingforløb. Anne laver individuelt tilpassede forløb, der matcher det reelle og den enkeltes behov. Anne har erfaring med HR på lederniveau, hvor hun har implementeret HR-partnerskab og rekruttering på flere niveauer.

57
Skjul bio
Mere info

Kim Egebjerg Lauritsen

Kim har været ansat i Temp-Team siden 2018. Han arbejder med både faglærte og ufaglærte kandidater inden for primært teknik/produktion og administration/økonomi. Kim faciliterer kandidatsamtaler samt ordreekspedition af vikariater, projektansættelser og rekrutteringer til faste jobs. Derudover udarbejder han kravprofiler, stillingsannoncer og agerer rådgiver for kunder og kandidater. Kim er uddannet cand.merc. fra Aalborg Universitet og har en salgsuddannelse.

20 (2)
Skjul bio
Mere info

Charlotte Thusholt

Charlotte er leder af afdelingen Temp-Team København og har været i virksomheden siden 2022. Hun har en uddannelse i ledelse og HR samt en kommerciel baggrund. Charlotte er certificeret coach inden for business og lifeprincipperne og certificeret i profiltest bl.a. Master EASI, OPTO og ACE. Charlotte har også en digital markedsføringsuddannelse og en bred erfaring inden for strategisk salg.

55
Skjul bio
Mere info

Jette Jensen

Jette har været ansat i Temp-Team siden 2001 og arbejder med rekruttering og udvælgelse af kandidater til faste stillinger og vikariater, projektansættelser osv. inden for næsten alle brancher i det Syd- og Sønderjyske område. Hun sikrer det rette match ved en tæt dialog og ærlig sparring med kunder såvel som kandidater gennem grundige kravspecifikationer, interviews, tests som Master Personprofil Analyse og DISK m.m.

Gitte NY
Skjul bio
Mere info

Gitte Jensen

Gitte har været ansat i Temp-Team i over 15 år og har 20 års erfaring med at skabe solide resultater ved at assistere et bredt udsnit af virksomheder i Danmark med rekruttering og udvælgelse af administrative medarbejdere, teknikere og ikke mindst produktionsmedarbejdere inden for medicinalbranchen. Gittes baggrund er fra en stor dansk produktionsvirksomhed med års erfaring på operativt niveau inden for salg og marketing. Desuden har hun gennem en årrække haft ledelsesansvar.