Kundreferenser (1)

Vikarbureau kontor

Dit lokale vikarbureau til kontorjob

Lad Temp-Team være dit lokale vikarbureau til kontorjobs. Der er flere fordele ved at søge hjælp til rekrutteringsprocessen gennem Temp-Team. Vi sparer din virksomhed for tid og ressourcer i rekrutteringsprocessen, sikrer adgang til en stor kandidatbase og sikrer ansættelse af kvalificerede kandidater.

Da Temp-Team har mange års erfaring i branchen som vikarbureau, har vi specialiseret viden omkring rekrutteringsprocessen; herunder hvordan man finder og vurderer de bedste kandidater til blandt andet stillinger i kontorbranchen.

Læs mere om, hvilke brancher vi arbejder med her.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (137)

Find medarbejdere til kontor

At lade et vikarbureau finde medarbejdere til kontorjobs kan være en god idé af flere grunde. For det første kan vi hos Temp-Team finde erfarne kandidater med de rette kvalifikationer og erfaringer. Det sparer virksomheden tid og ressourcer på at finde og screene kandidater selv. Derudover tager Temp-Team sig også af administrative opgaver, såsom kontraktforhandling og lønadministration. Vi sikrer også, at der er en backup-plan, hvis en medarbejder bliver syg eller af andre årsager ikke kan udføre sit arbejde.

Vi gør processen fleksibel og let, da vi befinder os på forskellige lokationer i hele Danmark. Hvis du søger efter et vikarbureau til blandt andet kontor, er vi at finde i:

  • Aarhus
  • Aalborg
  • Esbjerg
  • Herning
  • Kolding
  • København
  • Allerød
  • Odense
Temp Team Stemningsbilleder 2023 (95)

Vi hjælper med at finde kandidaten, der matcher dine behov

Temp-Team kan finde kandidater, der matcher netop din virksomheds behov, da vi altid analyserer virksomhedens krav til de medarbejdere, der søges. Vi har specialiseret erfaring i kontorbranchen og kan hjælpe med rekrutteringer til en bred vifte af stillinger, blandt andet administrativ medarbejder, regnskabsmedarbejder, HR-medarbejder, it-supportmedarbejder, marketingmedarbejder, salgsmedarbejder og projektleder. 

Disse er blot nogle eksempler, og der er mange andre stillinger, som kan være tilgængelige på et kontor, som vi hos Temp-Team glædeligt hjælper din virksomhed med at finde den rette kandidat til.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (60)

Kontakt Temp-Team

Lad Temp-Team hjælpe din virksomhed med at finde den rette kandidat til kontorjobbet. Kontakt din lokale afdeling, så vi kan drøfte de kvalifikationer og færdigheder, som I søger efter i en ny medarbejder.

Kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via mail info@temp-team.dk

Temp-Team er din genvej til en smidig rekrutteringsproces; både til kortere og længerevarende vikariater samt fastansættelser.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (66)