Ledning Temp Team Sverige

Brancher

Som rekrutterings- og vikarbureau søger vi vikarer og faste medarbejdere fra og til næsten alle brancher og jobkategorier i Danmark.

I mange år har Temp-Team arbejdet sammen med virksomheder i forskellige industrier og brancher. Vores kompetente konsulenter landet over har insider-viden om de fleste industrier – de kender naturligvis enkelte industrier bedre end andre, men alle vores konsulenter kan hjælpe eller i hvert fald sende dig videre til en, der kan.

Job i mange brancher

Som vikar- og rekrutteringsbureau søger vi vikarer og kandidater fra og til næsten alle brancher i Danmark, og vores mange dygtige konsulenter i hele landet har stort og bredt branchekendskab.

Vi kan hjælpe dig med at finde de relevante folk til stillinger for faglærte og ikke-faglærte kandidater, kandidater med kendskab til diverse it-programmer eller medarbejdere med erfaring inden for bestemte opgaver.

Vi arbejder løbende på at få bedre kendskab inden for de forskellige brancher, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rette profiler. De brancher, vi arbejder mest med, er kontor, regnskab, Pharma & Life Science samt lager og industri, men vi har også stort kendskab til butik, kantine, salg, marketing, indkøb m.m.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (95)

Find den rigtige medarbejder

Vi har vores ekspertise fra

 • 45

  års erfaring

 • 6

  lande

 • 3400+

  kunder

 • 230.000+

  kandidater