9

Rekrutteringsfirma

Rekrutteringsfirma

En virksomheds succes afgøres af de mennesker, der arbejder i den. Derfor kan en frugtbar ansættelse gøre underværker - og en fejlrekruttering koste både tid og økonomiske ressourcer.

Med et rekrutteringsfirma sikrer du de bedste forudsætninger for en effektiv og rentabel rekruttering.

Temp-Team er et landsdækkende rekrutteringsfirma med over 40 års erfaring - over 3400 kunder og +230.000 kandidater til et stort omfang af forskellige stillinger.

Vil du have hjælp til at finde dit næste talent?

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (77)

Hvorfor et rekrutteringsfirma?

Vi får til tider spørgsmålet: “Hvorfor vælge et rekrutteringsfirma, når vi jo selv kan rekruttere?" Selvom det er rigtigt, er der mange fordele ved at outsource flere elementer af rekrutteringsprocessen. Fordele, som kan gøre en stor forskel for jer.

Få specialisters vurdering af kandidaterne

Når rekrutteringsspecialister står for searchdelen af processen, vil du få specialisters øjne på, om de enkelte kandidater passer til stillingen og virksomheden. Din endelige beslutning vil derfor, udover din egen mavefornemmelse, være baseret på både fagrelevante test, personlighedstest og vores rekrutteringsspecialisters vurdering af det første interview.

Spar tid og ressourcer

Det er et fuldtidsarbejde at finde den helt rette kandidat. Selv hvis du vælger den traditionelle facon - og slår stillingsopslaget op på jobportaler, tager det tid. Udfordringen er samtidig, at du med denne form for rekruttering kun får fat i dem, der er ledige på markedet - og derfor ikke nødvendigvis de bedste på markedet. Det er ikke kun gennemgangen af ansøgninger og cv, der tager tid - det er også indkaldelse til samtaler, at holde samtalerne og derefter at tage den endelige beslutning.

Undgå dyre fejlrekrutteringer

Fejlrekrutteringer kan være dyre. Det kan koste op til to gange årslønnen at miste en nyansat inden for det første år (Kilde: Onboarding - flyvende fra start af Christian Harpelund). I Temp-Team er vores vigtigste opgave at spare dig for en tidskrævende og dyr fejlrekruttering. Skulle uheldet være ude, tilbyder vi derfor også en garantiordning på udvælgelsen af kandidater.

En optimal indkøring og opstart

Målet er naturligvis, at både I som virksomhed og jeres kommende medarbejder bliver glade for samarbejdet. Som en fast del af rekrutteringsforløbet vil vi gennem prøveperioden følge op på, hvordan det går med jer begge.

Sådan kan vi hjælpe dig

Temp-Team er en rekrutteringsvirksomhed, der arbejder med stort set alle brancher i Danmark. Vi sidder med alt fra rekruttering af softwareudviklere, industriingeniører, butikschefer og kemikere til marketinganalytikere.

Det typiske forløb

Vi kigger forbi din virksomhed
Når du har hyret Temp-Team som dit rekrutteringsfirma, vil du få besøg af en af vores konsulenter. Ved at besøge jeres virksomhed, kan vi få en fornemmelse for virksomhedens arbejdsmiljø og værdier. Det er en væsentlig faktor for at finde det helt rette match. Her vil vi også tale mere dybdegående med dig om, hvilke kandidater I leder efter.

Vi starter vores searchproces
I Temp-Team søger vi både bredt og målrettet. I searchdelen af processen prikker vi de absolut bedst kvalificerede kandidater på skulderen - i stedet for at de opsøger os. Ved at benytte denne form for rekruttering sikrer vi, at vi ikke “kun” får de bedst egnede, ledige kandidater til samtale - men de bedst egnede på hele markedet. Vi benytter os af vores vidtfavnende netværk og vores store cv-database. Derudover benytter vi os også af målrettet, digital annoncering på jobportaler, LinkedIn og Facebook.

Uddybende interviews, personlighedstest og fagrelevante test
Vi indkalder de mest lovende kandidater til første samtale hos os. Til samtalen vil en af vores rekrutteringsspecialister spore sig ind på, om kandidaten matcher den pågældende stilling og jeres arbejdsmiljø. Kandidaten vil også udføre både fagrelevante test og den anerkendte personlighedstest, Master Person Analyse. Med MPA kan du få et retvisende indblik i, hvordan en kandidats adfærdsmønstre er i jobmæssige sammenhænge.

Du får en liste med de bedste kandidater
Efter vi grundigt har udvalgt og screenet, vil du modtage en præsentation af kandidaterne. Du kan nu holde jobsamtalerne - og vælge den rette kandidat.
Ønsker du sparring, kan du enten invitere os med til samtalerne eller ringe til os og få rådgivning efterfølgende.

Hjælp til onboarding
22 % af nyansatte, der forlader deres arbejde, gør det inden for de første 45 dage. I Temp-Team ved vi, hvor meget onboarding betyder for en medarbejders trivsel, motivation og arbejdsglæde. Derfor tilbyder vi hjælp til onboarding af en ny medarbejder efter det endte rekrutteringsforløb.

Med et struktureret opstartsforløb sikrer du, at medarbejderen fra start føler sig tilpas på sin nye arbejdsplads - og hurtigt kan bidrage til virksomhedens vækst.

Læs meget mere om dine muligheder for hjælp til onboarding.

Her finder du vores rekrutteringsfirma

Temp-Team har kontorer i både Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Vores danske hovedkontor ligger på Vester Farimagsgade 6, 2. sal, 1606 København V.

Vi har herudover kontorer i Odense, Allerød, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning og Kolding. Du finder kontaktinformationer til alle vores kontorer på vores kontaktside.

Kontakt os og tag det første skridt
Går du med overvejelser om at bruge et rekrutteringsfirma, vil vi meget gerne tage en uforpligtende samtale med dig.

Du kan ringe til os på tlf. 70 10 09 44 eller sende os en mail på info@temp-team.dk

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (95)

Har du brug for hjælp?