Rekrutteringsbureau

Rekrutteringsbureau - få en professionel partner

Det er mennesker, der skaber værdi i en virksomhed. Derfor er et godt match mellem kandidat og jobprofil en vital forudsætning for en vellykket ansættelse.

Vil du forhindre fejlansættelser og sikre, at din virksomhed rammer rigtigt første gang – personligt såvel som professionelt? Lad et rekrutteringsbureau hjælpe dig og skab det bedste grundlag for en effektiv ansættelse.

I Temp-Team arbejder vi hårdt og målrettet for at gøre dine visioner til virkelighed. Med over 40 års erfaring, mere end 3.400 kunder og 230.000 kandidater i vores cv-database er vi et seriøst bud på en samarbejdspartner, der skaber resultater.

Med Temp-Team får du en professionel partner, der kan effektivisere din rekrutteringsproces – fra jobanalyse over annoncering til ansættelse.

Kontakt Temp-Team på tlf. 70 10 09 44 eller info@temp-team.dk
Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud, der matcher lige netop dine behov.

Læs mere om vores rekruttering.

Derfor skal du vælge et rekrutteringsbureau

Derfor skal du vælge et rekrutteringsbureau

“Hvorfor egentlig bruge ressourcer på at samarbejde med et rekrutteringsbureau? Vi kan da ansætte selv?”

Tænker du også sådan? Så overvej følgende:

Kræver viden og erfaring

Rekruttering af medarbejdere handler ikke bare om at kaste en håndfuld stillingsopslag ud på diverse jobportaler og vente på, at det rette match dukker op. Det er langt mere nuanceret end som så – i hvert fald, hvis det skal foregå effektivt.

Overlader du processen til et rekrutteringsbureau som Temp-Team, overlader vi intet til tilfældighederne. Vores specialister har både erfaring og en specialiseret viden, som de bruger til at vurdere potentielle matches. Dermed er din endelige beslutning ikke kun baseret på dit umiddelbare indtryk af kandidaten – men på uddybende interviews, personlighedstest og fagrelevante test.

Sluger tid og ressourcer

Rekruttering koster tid og optager ressourcer, som din virksomhed kunne have brugt et andet sted – også selvom du vælger den klassiske model og skriver et stillingsopslag.

Modellen med at slå et stillingsopslag op på samtlige jobportaler og vente på et match er nemlig lidt ligesom at kaste en fiskesnøre ud i en sø og vente på bid. Måske er der bid – måske er der ikke - og hvilken profil bider sig i så fald fast?

Mange virksomheder glemmer, at den slags ofte kun er målrettet ledige kandidater – og dermed ikke nødvendigvis de bedste. Det kan altså være ligesom at kaste snøren ud i en geddesø, når du fisker efter hajer.

Fejlansættelser er dyre

Det kan være dyrt at ansætte den forkerte kandidat. Faktisk kan det koste op til to gange årslønnen, hvis en nyansat forlader sin stilling inden for det første år.

Som kunde i Temp-Team skal du ikke bekymre dig om dyre og tidskrævende fejlansættelser. Skulle der mod forventning ikke være sammenhæng mellem vision og virkelighed, er din virksomhed sikret gennem vores garantiordning.

Sådan kan Temp-Team hjælpe

Sådan kan Temp-Team hjælpe

Med 40 års erfaring har vi beskæftiget os med næsten alle tænkelige brancher, og gennem tiden har vi rekrutteret alt fra kantineassistenter og chauffører til it-konsulenter og salgsdirektører. Som rekrutteringsbureau hjælper vi med såvel specialist- og lederrekruttering som rekruttering af vikarer. Derfor kan vi også hjælpe lige netop din virksomhed.

Processen er altid tilpasset dine behov, men overordnet vil en typisk rekrutteringsproces med Temp-Team ved roret forløbe nogenlunde sådan her:

Vi besøger din virksomhed

For at sikre at vi har en fornemmelse for din virksomheds arbejdsmiljø, visioner og værdier, starter rekrutteringsprocessen altid med et besøg i din virksomhed. Her vil en af vores konsulenter tale med dig om forventninger til kandidaterne. Dermed skaber vi et stærkt fundament for den efterfølgende proces.

Vi starter selve processen

Når vi har forventningsafstemt, påbegynder vi selve searchprocessen - og i Temp-Team er den både bred og målrettet. Det betyder, at vi aktivt headhunter de absolut bedst egnede kandidater – og ikke bare venter på, at de kontakter os. Det sikrer, at vi ikke blot finder de bedste ledige kandidater – men de bedste overhovedet.

Med et bredtfavnende netværk og en cv-database med over 230.000 kandidater har vi altid de bedste kort på hånden - og så har vi håndteret tusindevis af rekrutteringprocesser og forstår at navigere i behovene fra både virksomhed og jobsøgende.

Vi interviewer de bedste kandidater

Når vi har fundet de bedste kandidater, kalder vi dem til første samtale. Her sikrer en af vores rekrutteringsspecialister, at der er match mellem kandidat, arbejdsmiljø og stilling. Det sker blandt andet gennem både fagrelevante test og det anerkendte testværktøj til personanalyse Master Person Analyse (MPA). Dermed får din virksomhed et mere præcist indblik i kandidatens adfærd.

Du får et overblik over kandidaterne

Når vi har håndplukket og screenet, vil du få en præsentation af de bedste af de bedste. Nu kan du holde jobsamtaler og ansætte den kandidat, der passer 100 % til jobprofilen.

I denne del af processen er din mavefornemmelse vigtig, men det betyder ikke, at vi ikke hjælper dig helt i mål med din ansættelse. Vi deltager gerne i jobsamtalerne, ligesom vi også tilbyder at sparre med dig på forhånd.

Du får hjælp til onboarding

25 % af eksternt rekrutterede medarbejdere forlader deres stilling inden for det første år. Og det koster ressourcer. Derfor er en effektiv onboarding alfa og omega – måske endnu vigtigere end rekrutteringsprocessen.

En vellykket rekrutteringsproces er derfor kun første skridt. For trives din nye medarbejder ikke i jeres team, falder hele processen til jorden. Derfor får du også tilbudt hjælp til onboarding, når du benytter Temp-Team som rekrutteringsbureau.


Du kan læse mere om vores tilbud med onboarding.

Kontakt os og lad os skabe værdi for din virksomhed

Kontakt os og lad os skabe værdi for din virksomhed

Vil du samarbejde med et seriøst rekrutteringsbureau, der rekrutterer med udgangspunkt i din virksomheds behov?

Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og forventninger.

Ring til os på tlf. 70 10 09 44 eller skriv til os på info@temp-team.dk

Temp-Team har hovedkontor på Vester Farimagsgade 6, 2. sal i København V. Derudover har vi kontorer i Aarhus, Kolding, Herning og Odense og en række andre danske byer, ligesom vi også har afdelinger i Norge, Sverige, Finland, England og Singapore.


Læs mere om vores rekrutteringsfirma.