Hjælp dine medarbejdere godt videre i nyt job

Hjælp dine medarbejdere godt videre i nyt job

Mange arbejdsgivere ønsker at give opsagte medarbejdere de bedst mulige betingelser for at sikre, at de hurtigt kommer i nyt job igen. Det viser arbejdsgiverens sociale ansvar og giver mulighed for at skabe en positiv afvikling i en meget vanskelig proces.

Lad TEMP-TEAM være din samarbejdspartner for at sikre, at medarbejderne på en positiv måde får overblik over deres kompetencer og fremtidige jobmuligheder igennem outplacement.

Kontakt os ved at sende en mail eller ring på 70 10 09 44

Outplacement er vejen til nyt job

Outplacement er vejen til nyt job

Outplacement foregår ved, at en opsagt medarbejder kommer til samtaler hos en certificeret konsulent, der følger medarbejderen under hele forløbet. Der bliver afdækket kompetencer, ydet hjælp til cv og ansøgning, evt. efteruddannelse m.m. Alt sammen for at få medarbejderen tilbage i nyt job i medarbejderens eget tempo.

Igennem hele forløbet er der en god dialog mellem medarbejderen og TEMP-TEAMs konsulent, og medarbejderen får derfor et rigtig godt forløb med outplacement i hovedsædet. I outplacement har vi en grundpakke, men der er også mulighed for at tilkøbe ekstra timer fx til coaching.

Læs om vores stresscoaching her.

Kontakt os ved at sende en mail eller ring på 70 10 09 44