Rekruttering via TEMP-TEAM

Rekruttering via TEMP-TEAM

Har du brug for et kvalitetsbevidst rekrutteringsbureau, der skaber værdi for din virksomhed?

TEMP-TEAM hjælper dig med effektiv rekruttering, så du undgår dyre fejlansættelser, der kan gå ud over både drift, omsætning og vækst.

Trustpilot er vores anmeldelser karakteriseret med 'fremragende' - og det er vores fornemste opgave at give dig lige præcis den oplevelse med os.

Vil du tale med en rekrutteringskonsulent - eller har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så sidder vi klar ved telefonen på 70 10 09 44.

Brancher og områder i Danmark

I TEMP-TEAM hjælper vi virksomheder med at rekruttere inden for mange forskellige brancher og typer af stillinger.

Vi har dygtige rekrutteringskonsulenter ansat i hele landet, der har dybdegående kendskab til de brancher, vi udbyder rekruttering til. Det gælder alt fra administration og kontor, ledelsesstillinger, salg og indkøb, transport og logistik, økonomi, regnskab og revision, industri, håndværk og service - og en håndfuld flere brancher, du kan læse mere om her.

 

Fordele ved hjælp til rekruttering

Fordele ved hjælp til rekruttering

Få fingrene i de bedste kandidater på markedet

I TEMP-TEAM holder vi os ikke kun til de kandidater, der søger jobbet. Vi undersøger markedet og prikker kompetente kandidater i branchen på skuldrene. På den måde øger vi chancen for at skaffe den bedst egnede kandidat på markedet.

Spar tid på både kort og langt sigt

Det kan tage lang tid at finde det helt rette match. Det tager tid at gennemgå ansøgninger og cv, kalde til samtale, holde samtaler og til sidst beslutte sig for, hvem der skal ansættes.

Ved at få hjælp til din rekruttering, sikrer du en optimal rekrutteringsproces - og du garderer dig mod en dyr og tidskrævende fejlansættelse.

Lad objektive specialister rådgive dig

Når rekrutteringsspecialister er inde over rekrutteringen, vil du få deres professionelle vurdering af, hvilke kandidater der er bedst egnede til stillingen. Dit endelige valg vil derfor både være baseret på din egen intuition og fagrelevante test, personlighedstest og eksperters rådgivning.

Sådan foregår et rekrutteringsforløb

Sådan foregår et rekrutteringsforløb

Vi mødes, fordi vi ved, at personlige relationer er nøglen til et tillidsfuldt og givende samarbejde.

Derfor starter et rekrutteringsforløb altid med, at du får besøg af en konsulent. Et kig ind i din hverdag giver os en vigtig fornemmelse af virksomhedens værdier og stemningen på arbejdspladsen. Det er den bedste forudsætning for at finde den rigtige kandidat.

Vi stiller skarpt på egnede kandidater

Vi stiller skarpt på egnede kandidater.

TEMP-TEAM foretager en målrettet og bred search på markedet. Med searchrekruttering opsøger vi kvalificerede kandidater i stedet for, at de kommer til os.

Denne form for rekruttering er ofte rentabel, da vi har erfaret, at det er sådan, vi får fat i de bedste kandidater. Dette gør vi gennem vores omfattende netværk på tværs af brancher og i vores database, som rummer et stort antal kompetente kandidater.  

Vores searchproces er altid diskret og professionel.

Hvis vi vurderer, at det er en fordel for virksomheden, benytter vi os naturligvis også af annoncering på diverse jobportaler og sociale medier som fx LinkedIn og Facebook.

Vores grundige searchproces sparer dig for tid og gør vejen til målet kortere. Den sikrer samtidig, at du får fingrene i den bedst kvalificerede på markedet.

De bedst egnede kandidater indkalder vi til et uddybende interview hos os, hvor de gennemgår fagrelevante tests. Det er din sikkerhed for, at personen, der ansættes, er kompatibel med dine behov.

Vi er specialiseret i rekrutteringsinterviews, og ved derfor, hvordan vi bedst muligt får klarlagt kandidaternes profiler og kompetencer.

Vi anbefaler også, at vi foretager en personprofilanalyse af din virksomheds fremtidige medarbejder.

Personprofilanalysen, også kaldet en Master Person Analyse, kaster lys over prioriteringen af de egenskaber, der skal bruges i jobbet. Samtidig danner den et nuanceret billede af en kandidats adfærdsprofil.

Som et naturligt led i processen indhenter vi altid referencer hos tidligere arbejdsgivere.

Proces

Proces hos TEMP-TEAM

Vi præsenterer de bedste emner for dig.

Du modtager en kort præsentation af kandidater, der matcher din virksomhed. Imens du gennemgår præsentationen, står vi selvfølgelig til rådighed, hvis du har uddybende spørgsmål.

Du afholder herefter samtaler og vælger den kandidat, du finder bedst egnet.

TEMP-TEAM tilbyder rådgivning om samtalen og dens forløb. Vi deltager også gerne i samtalen. Vi står samtidig til rådighed, hvis du har brug for sparring og rådgivning, før du vælger din nye medarbejder.

Endelig er du velkommen til at benytte dig af vores ekspertise i forhold til fastsættelse af løn- og ansættelsesvilkår.

Vi følger op på rekrutteringsforløbet – både inden og efter prøvetidens udløb.

Opfølgningen er en vigtig del af rekrutteringen, idet den skaber tryghed hos begge parter og er med til at fremtidssikre holdbarheden af ansættelsen.

En god opstart

En god opstart

… af din nye medarbejder er afgørende for, at samarbejdet bliver en succes for alle parter.

Med en onboardingløsning understreger du, at du prioriterer den nyansatte og dennes trivsel, og at du ønsker at være i dialog herom.

En glad og tilfreds medarbejder scorer højt, når det kommer til engagement og motivation. Vi tør godt sige, at det er din bedste garanti for fastholdelse og en opadgående produktivitetskurve.

Læs mere om vores onboardingforløb her.

Garanti på udvælgelsen af kandidater

Garanti på udvælgelsen af kandidater

Som en del af vores rekrutteringsservice tilbyder vi garanti på udvælgelsen af kandidater, og vi følger også løbende op på, hvordan det går under prøveperioden.

Kontakt os og få en snak

Vil du vide mere - og hjælpes på vej mod din næste rekruttering?

Vi sidder klar til at tage en samtale og besvare alle dine spørgsmål.

RING til os på tlf.: 70 10 09 44 eller send os en mail på info@temp-team.dk

Læs mere om fordelene ved at bruge et rekrutteringsfirma her. 

Vi er en del af JuhlerGroup og arbejder blandt andet sammen med https://talent-team.no/ og https://www.convision.dk/