Jobsøgere Spejlvendt

Rekruttering af medarbejdere

Effektiv rekruttering via Temp-Team

Har du brug for et kvalitetsbevidst rekrutteringsbureau, der skaber værdi for din virksomhed?

Temp-Team hjælper dig med effektiv rekruttering af medarbejdere, så du undgår dyre fejlansættelser, der kan gå ud over både drift, omsætning og vækst.

Vores samarbejdspartnere karakteriserer os som 'fremragende' på Trustpilot – og det er vores fornemste opgave at give dig lige præcis den oplevelse med os.

Vil du tale med en rekrutteringskonsulent - eller har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så sidder vi klar ved telefonen på 70 10 09 44.

Ta Hjälp I Rekryteringsprocessen

Brancher og områder i Danmark

I Temp-Team hjælper vi virksomheder med at rekruttere inden for mange forskellige brancher og typer af stillinger.
Vi har dygtige rekrutteringskonsulenter ansat i hele landet, der har dybdegående kendskab til de brancher, vi udbyder rekruttering til.

    • Administration
    • Kontor
    • Ledelse
    • Salg
    • Indkøb
    • Transport
    • Logistik
    • Økonomi
    • Regnskab
    • Revision
    • Industri
    • Håndværk
    • Service
Bemanning I Rätt Tid

Fordelene ved at få hjælp til rekruttering

Få fingrene i de bedste kandidater på markedet

I Temp-Team holder vi os ikke kun til de kandidater, der søger jobbet. Vi undersøger markedet og prikker kompetente kandidater i branchen på skuldrene. På den måde øger vi chancen for at skaffe den bedst egnede kandidat på markedet.

Spar tid på både kort og langt sigt

Det kan tage lang tid at finde det helt rette match. Det tager tid at gennemgå ansøgninger og cv, kalde til samtale, holde samtaler og til sidst beslutte sig for, hvem der skal ansættes. Ved at få hjælp til rekruttering af en medarbejder, sikrer du en optimal rekrutteringsproces - og du garderer dig mod en dyr og tidskrævende fejlansættelse.

Lad vores specialister rådgive dig

Når rekrutteringsspecialister er inde over rekrutteringen, vil du få deres professionelle vurdering af, hvilke kandidater der er bedst egnede til stillingen. Dit endelige valg vil derfor både være baseret på din egen intuition og fagrelevante test, personlighedstest og eksperters rådgivning.

Udtalelser fra vores kunder

Vi stiller skarpt på egnede kandidater

Temp-Team foretager en målrettet og bred search på markedet. Med search-rekruttering opsøger vi kvalificerede kandidater, i stedet for at vente på at de kommer til os.

Denne form for rekruttering er ofte rentabel, da vi har erfaret, at det er sådan, vi får fat i de bedste kandidater. Dette gør vi gennem vores omfattende netværk på tværs af brancher og i vores database, som rummer et stort antal kompetente kandidater.  

Vores search-proces er altid diskret og professionel
Hvis vi vurderer, at det er en fordel for virksomheden, benytter vi os naturligvis også af annoncering på diverse jobportaler og sociale medier som fx LinkedIn og Facebook.

Vores grundige search-proces sparer dig for tid og gør vejen til målet kortere. Den sikrer samtidig, at du får fingrene i den bedst kvalificerede på markedet.

De bedst egnede kandidater indkalder vi til et uddybende interview hos os, hvor de gennemgår fagrelevante tests. Det er din sikkerhed for, at personen, der ansættes, er kompatibel med dine behov.

Vi er specialiseret i rekrutteringsinterviews og ved derfor, hvordan vi bedst muligt får klarlagt kandidaternes profiler og kompetencer.
Vi anbefaler også, at vi foretager en personprofilanalyse af din virksomheds fremtidige medarbejder.

Personprofilanalysen, også kaldet en Master Person Analyse, kortlægger prioriteringen af de egenskaber, der skal bruges i jobbet. Samtidig danner den et nuanceret billede af en kandidats adfærdsprofil.

Som et naturligt led i processen indhenter vi altid referencer hos tidligere arbejdsgivere.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (60)

Rekrutteringsforløb hos Temp-Team

Hos Temp-Team ved vi, at personlige relationer er nøglen til et tillidsfuldt og givende samarbejde, og vi præsenterer kun de bedste emner for dig. Du modtager en kort præsentation af kandidater, der matcher din virksomhed, og imens du gennemgår præsentationen, står vi selvfølgelig til rådighed, hvis du har uddybende spørgsmål.

Du afholder herefter samtaler og vælger den kandidat, du finder bedst egnet. Temp-Team tilbyder rådgivning om samtalen og dens forløb, og vi deltager også gerne i samtalen. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for sparring og rådgivning, før du vælger din nye medarbejder.
Endelig er du velkommen til at benytte dig af vores ekspertise i forhold til fastsættelse af løn- og ansættelsesvilkår.

Vi følger op på rekrutteringsforløbet – både inden og efter prøvetidens udløb. Opfølgningen er en vigtig del af effektiv rekruttering, idet den skaber tryghed hos begge parter og er med til at fremtidssikre holdbarheden af ansættelsen.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (154)

En god opstart

… af din nye medarbejder er afgørende for, at samarbejdet bliver en succes for alle parter.

Med en onboardingløsning understreger du, at du prioriterer den nyansatte og dennes trivsel, og at du ønsker at være i dialog herom.

En glad og tilfreds medarbejder scorer højt, når det kommer til engagement og motivation. Vi tør godt sige, at det er din bedste garanti for fastholdelse og en opadgående produktivitetskurve.

Læs mere om vores onboardingforløb.

Temp Team Image Billeder 2023 (96)

Garanti på udvælgelsen

Som en del af vores rekrutteringsservice tilbyder vi garanti på udvælgelsen af kandidater, og vi følger også løbende op på, hvordan det går under prøveperioden.

Få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej mod din næste rekruttering.

Kontakt os nedenfor
eller ring på tlf. 70 10 09 44

Hyppigt stillede spørgsmål om rekruttering

 • Hvad er et rekrutteringsbureau?

  Temp-Team kan rekruttere dine nye, faste medarbejdere eller finde vikarer til kortere eller længere vikariater. I Temp-Team hjælper vi virksomheder med at rekruttere inden for mange forskellige brancher og typer af stillinger. Med hjælp til din rekruttering af en ny medarbejder sikrer du en optimal rekrutteringsproces, og du garderer dig mod en dyr og tidskrævende fejlansættelse.

 • Hvorfor rekrutteringsbureau?

  Rekrutteringskonsulenter bruger en kombination af markedskendskab, forståelse for virksomhedens behov, og en grundig vurdering af kandidaternes færdigheder og kulturelle tilpasning for at vælge de rette kandidater.

  Et rekrutteringsbureau har et bredt netværk og erfaring med at identificere de bedste kandidater. De kan også hjælpe med at strømline processen og sikre en professionel tilgang.

  Selv for små virksomheder kan et rekrutteringsfirma være en værdifuld investering, da de kan hjælpe med at finde kvalificerede kandidater hurtigt og effektivt, hvilket sparer tid og ressourcer.

 • Hvordan fungerer processen med et rekrutteringsbureau?

  Der er fem faser i et rekrutteringsforløb:

  1. Forberedelsen, hvor vi besøger jer, og vi i fællesskab finder ud af, hvilke krav og ønsker der er til den kandidat, I skal bruge. 
  2. Kandidatsøgning, hvor vi annoncerer, søger i vores database eller udfører anden search i vores netværk.   
  3. Screening og administration. Her behandler vi ansøgninger, laver telefoninterviews og personlige interviews, eventuelt personanalyse, kompetencetests og altid referencetjek hos tidligere arbejdsgivere.
  4. Præsentation og ansættelse. Vi præsenterer egnede kandidater, og du afholder som kunde dine egne jobinterviews med udvalgte kandidater. I skriver efterfølgende kontrakt, hvis I har udvalgt jeres næste medarbejder. Vi står for tilbagemelding til alle fravalgte kandidater.
  5. Evt. opfølgning og evaluering.