DET HANDLER OM MENNESKER

Vi tror på, at relationer skaber de allerbedste resultater. At finde det bedste match er derfor omdrejningspunkt i hver eneste af vores rekrutteringsprocesser.

VORES MÅLSÆTNING er klar: 

Vi finder den optimale løsning med udgangspunkt i dine ønsker og behov

Et knivskarpt blik for den enkeltes personlighed og kompetencer er din sikkerhed for, at vi rammer plet, når vi matcher kandidater og vikarer med virksomheder.

Forvent up to date løsninger, der er gennemarbejdet og skræddersyet efter individuel målestok - uanset om du henvender dig som virksomhed eller jobsøgende.

Vi sætter en ære i at finde det bedste match. Det er derfor, vi er så gode til det, vi gør.

KONTAKT OS – sammen finder vi din bedste løsning.

VI ER EN DEL AF JUHLERGROUP

Repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland, England og Singapore, og vi kan derfor også hjælpe med rekruttering og give råd på tværs af landegrænser.

Denmark / Norway / Sweden / Finland / UK / Singapore

Norway / Singapore

Norway

Denmark

United Kingdom

United Kingdom

United Kingdom

HISTORIE

En drøm om at have indfyldelse på sit eget arbejdsliv fik i 1979 Erik Juhler til at tage de første skridt som manden bag Temp-Team.

Med sig havde han solid erfaring fra rekrutteringsverdenen og bevidstheden om, hvilken forskel det gør for mennesker at opleve, at deres bidrag til arbejdsmarkedet har værdi.

Et sparsomt møbleret lokale på Vesterbro i København dannede de første rammer om Temp-Team. Med et vedholdende fokus på altid at have mennesket i centrum og en disciplineret og målrettet arbejdsindsats voksede Temp-Team i løbet af et par år til en sund virksomhed.

En hastig knopskydning fulgte herefter. Først med engagerede medarbejdere på adskillige adresser i København og senere med afdelinger i Aarhus og Odense. I dag har Temp-Team ligeledes en fremtrædende rolle på rekrutteringsscenen i Sverige, Norge, Finland, England og Singapore.

Erik Juhlers mission har lige fra starten været klar: at forbinde mennesker med de rigtige job, så både individer og virksomheder vokser.

Det har fra dag ét betydet, at der er blevet fokuseret på at skabe relationer til den enkelte kunde. Også i nutidens digitaliserede verden er det en værdi, Temp-Team ikke går på kompromis med. Erik Juhler så nemlig hurtigt, hvordan det personlige møde var med til at skabe de bedste resultater.

Ærlighed og troværdig er en del af det kvalitetsmærke, som Temp-Teams grundlægger fra starten har brugt som pejlemærke. Kvalitet er ikke noget, vi taler om – det er noget, vi leverer.

Værdierne er i løbet af årene, med Erik Juhlers direkte og anerkendende tilgang til sine dedikerede og trofaste medarbejdere, helt naturligt sevet ned gennem alle lag af organisationen. Temp-Team er således kendt for, at vi møder alle kunder i øjenhøjde og tager os tid til at finde den bedste løsning for den enkelte.

Fra den spæde start er Temp-Team vokset til i dag at være et af landets førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Med godt 80 trofaste og dedikerede ansatte foretager vi årligt mere end 500 rekrutteringer af medarbejdere til faste job og langt over 15.000 til vikariater.

Koncerndirektør Erik Juhler er nu semiretired, men han har ikke sluppet taget i sit livsværk. Han holder sig knipskarpt opdateret i den branche, han for næsten fire årtier siden gjorde til sin levevej, og er således jævnligt at finde på kontorer rundt omkring i landet eller i Singapore, hvor han nu har sin private base.

KONTAKT Temp-Team – vi hjæper dig med at finde det rigtige match.

VORES VÆRDIER

Som en decentraliseret virksomhed har vi ansvarlige medarbejdere, der er stolte af at betjene vores kunder med personligt engagement og frihed til at tilbyde individuelle løsninger.
Kunden i fokus
Som en decentraliseret virksomhed har vi ansvarlige medarbejdere, der er stolte af at betjene vores kunder med personligt engagement og frihed til at tilbyde individuelle løsninger.
Med stolthed og trivsel som supportværdier i TEMP-TEAM er vores mål at blive den mest kyndige og vidende i branchen.
Fælles vindende kultur
Med stolthed og trivsel som supportværdier i TEMP-TEAM er vores mål at blive den mest kyndige og vidende i branchen.
Vi vil fortsat styrke og strømline vores arbejdsrutiner, så vores samarbejdspartnere føler sig godt tilpas og professionelt behandlet. Kvalitet er nøgleordet, og udgangspunktet er vores måde at arbejde sammen på.
Effektiv ressourceudnyttelse
Vi vil fortsat styrke og strømline vores arbejdsrutiner, så vores samarbejdspartnere føler sig godt tilpas og professionelt behandlet. Kvalitet er nøgleordet, og udgangspunktet er vores måde at arbejde sammen på.
Vores evne til at tilpasse os det skiftende marked giver os mulighed for at finde den bedste, individuelle løsning med vores partnere.
Klar til forandring
Vores evne til at tilpasse os det skiftende marked giver os mulighed for at finde den bedste, individuelle løsning med vores partnere.
SOCIALT ANSVAR

SOCIALT ANSVAR

TEMP-TEAM har altid mennesket i centrum.

Med individet som vores omdrejningspunkt er det en selvfølge for virksomheden at have en tydelig social og miljømæssig profil samt en høj grad af forståelse for moral og etik.

CSR arbejdet i Juhler Group afspejler sig tydeligt inden for:

  • Forretningsprocedurer
  • Investeringer
  • Medarbejderpolitikker

Vi arbejder dedikeret

… med CSR og har skarpt fokus på balancen mellem socialt og etisk ansvar og økonomiske interesser; både her og nu og med den lange bane for øje.

Vi støtter …

… grundværdierne i CSR, såsom:

  • Menneskerettigheder
  • Arbejdstagerrettigheder
  • Miljø
  • Antikorruption

Ligeledes støtter vi de 10 grundprincipper i Global Compact.

I 2009 indgik TEMP-TEAM i FN Global Compact, der fokuserer på ti principper inden for områderne; menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption. 
TEMP-TEAM A/S Danmark forpligter sig til Global Compact principperne, fordi vi ønsker at påminde os selv om, hvorledes vi agerer i relation til klodens begrænsede ressourcer. Vi vil konstant udvikle nye kreative metoder for at undgå spild og spare på vores forbrug. 

TEMP-TEAM vil slutte op om og arbejde aktivt for disse, af Global Compact udviklede, bæredygtige principper. 
TEMP-TEAM ansætter udelukkende medarbejdere på baggrund af deres faglige og personlige kvalifikationer. Race, køn, seksuel, religion og politisk orientering tillægges ikke vægt i rekrutteringsforløbet. Det samme gør sig gældende ved kompensation, uddannelsesmuligheder, forfremmelse, afskedigelse og fratrædelse.

Vi rummer forskelligheden

Vi ved, at ikke to lande er ens. Kultur og CSR niveau i det land, hvor Juhler Group er repræsenteret, er således altid udgangspunktet, når det skal besluttes, hvilke CSR strategier og politikker, der bedst matcher det enkelte selskab.

Vi støtter "Plant a Billion Trees" ...

... og planter et træ for hvert vikariat og hvor rekruttering, vi udfører. 

I samarbejde med FIBRIA og The Nature Conservancy planter vi træer, heriblandt en del eukalyptustræer, til gavn for os alle: Træer opretholder liv på jorden og er kilden til rent vand for milliarder af mennesker. Derudover sørger træer for ren luft, et kontrolleret klima, tilflugt, skygge og ly. De plantede træer bliver løbende vedligeholdt og tjekket for sundhed og trivsel over en fireårig periode.

Projektet har en række lokale fordele, der inkluderer genoprettelse af skov, indsamling af økologisk data samt udarbejdelse af planer for opretholdelse af nyplantede skovområder.

Læs mere på www.plantabillion.org.

VI STØTTER

Gennem 40 års historie har vi støttet flere organisationer verden over. Nogle af de danske organisationer er:

;