Marketing & Kommunikation

Marketing & Kommunikation

Er du på udkig efter et marketing- eller kommunikationsjob? TEMP-TEAM har løbende nye jobs inden for markedsføring og kommunikation – fra stillinger som SoMe-manager og kommunikationsmedarbejder til webkoordinatorer og marketinganalytikere. 

Se ledige stillinger her, eller registrér dit cv – så er du klar til at sende din ansøgning, når det rigtige job for dig bliver slået op på vores hjemmeside.

Find det marketingjob, der matcher dine drømme

Find det marketingjob, der matcher dine drømme

Vil du have en fod inden for i kommunikationsbranchen? Brænder du for digital markedsføring? Eller drømmer du om et job med frihed til at udfolde og udvikle dig kreativt?

TEMP-TEAM har konsulenter med branchekendskab i hele landet – og marketingbranchen er ingen undtagelse. Vi har over 40 års erfaring med at bygge bro mellem kvalificerede kandidater og erhvervslivet, og derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at tage det næste skridt på vejen til dit drømmejob.

Som rekrutterings- og vikarbureau kan vi hjælpe dig med at finde både fastansættelse og vikarjob, ligesom vi med vores Try & Hire-løsning kan bane vejen for et vikariat med mulighed for efterfølgende fastansættelse. 

Nationalt og internationalt

Nationalt og internationalt

Du kan roligt kontakte TEMP-TEAM, hvis du har et job inden for markedsføring i kikkerten – uanset om du er klar til at tage det næste skridt i din karriere, eller du bare ønsker at snuse til branchen i et vikariat. 

Som en del af JuhlerGroup er vi desuden repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, England og Singapore. Derfor kan vi også hjælpe dig med at finde et markedsføringsjob uden for Danmarks grænser.

TEMP-TEAM kan med andre ord være vejen til det marketingjob, der matcher lige netop dine drømme.

Vi klæder dig på til drømmejobbet

Vi klæder dig på til drømmejobbet inden for marketing

Hos TEMP-TEAM bliver du mødt af dedikerede rekrutteringsspecialister med ét mål for øje: at finde den optimale løsning med fokus på dine behov og karrieredrømme. 

Når vi har et match mellem dine personlige og faglige kompetencer og en virksomhed, indkalder vi dig til at uformelt møde. Her vil vi interviewe dig for at få et grundigt indtryk af din profil samt foretage fagrelevante test. Det gør vi, fordi vi hos TEMP-TEAM tager dit arbejdsliv og dine karrierevisioner seriøst.

Vi hjælper dig også gerne med profilering til relevante virksomheder, ligesom vi altid står klar med gode råd om ansøgning, cv og jobsamtale. 

Vi klæder dig kort fortalt godt på til dit næste marketingjob.

Skal vi hjælpe dig op ad karrierestigen?

Skal vi hjælpe dig op ad karrierestigen? 

Vil du samarbejde med et erfarent rekrutteringsbureau, der brænder for at hjælpe dig op ad karrierestigen? Registrér dit cv og kontakt os på 70 10 09 44 eller info@temp-team.dk

Vi ser frem til at styrke grundlaget for dit næste job inden for marketing.