En drøm om at have indflydelse på sit eget arbejdsliv fik i 1979 Erik Juhler til at tage de første skridt og etablere Temp-Team.

Med sig havde han solid erfaring fra rekrutteringsverdenen og bevidstheden om, hvilken forskel det gør for mennesker at opleve, at deres bidrag til arbejdsmarkedet har værdi.

Et sparsomt møbleret lokale på Vesterbro i København dannede de første rammer om Temp-Team. Med et vedholdende fokus på altid at have mennesket i centrum og en disciplineret og målrettet arbejdsindsats voksede Temp-Team i løbet af et par år til en sund virksomhed.

En hastig knopskydning fulgte herefter. Først med engagerede medarbejdere på adskillige adresser i København og senere med afdelinger i Aarhus og Odense. I dag har Temp-Team ligeledes en fremtrædende rolle på rekrutteringsscenen i Sverige, Norge, Finland og England.

Erik Juhlers mission har fra starten været klar: at forbinde mennesker med de rigtige job, så både individer og virksomheder vokser.

Det har fra dag ét betydet, at der er blevet fokuseret på at skabe relationer til den enkelte kunde. Også i nutidens digitaliserede verden er det en værdi, Temp-Team ikke går på kompromis med. Erik Juhler så nemlig hurtigt, hvordan det personlige møde var med til at skabe de bedste resultater.

Ærlighed og troværdig er en del af det kvalitetsmærke, som Temp-Teams grundlægger fra starten har brugt som pejlemærke. Kvalitet er ikke noget, vi taler om – det er noget, vi leverer.

Værdierne er i løbet af årene med Erik Juhlers direkte og anerkendende tilgang til sine dedikerede og trofaste medarbejdere helt naturligt sevet ned gennem alle lag af organisationen. Temp-Team er således kendt for, at konsulenterne møder alle kunder i øjenhøjde og tager sig tid til at finde den bedste løsning for den enkelte.

Fra den spæde start er Temp-Team vokset til i dag at være et af landets førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Med godt mere end 70 trofaste og dedikerede ansatte foretager vi årligt mere end 500 rekrutteringer af medarbejdere til faste job og langt over 15.000 til vikariater.

Koncerndirektør Erik Juhler er nu semiretired, men han har ikke sluppet taget i sit livsværk. Han holder sig knivskarpt opdateret i den branche, han for over fire årtier siden gjorde til sin levevej, og han er således jævnligt at finde på kontorerne rundt omkring i landet eller i Singapore, hvor han nu har sin private base.

KONTAKT Temp-Team – vi hjæper dig med at finde det rigtige match.

Læs mere om rekruttering her.

 

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA