Industri/Produktion

GMP-supporter søges til Bavarian Nordic

Bavarian Nordic A/S

Kvistgård
Efter kvalifikationer
25.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

GMP-supporter søges til Bavarian Nordic
Som GMP-supporter vil du blive ansvarlig for en række vigtige opgaver inden for produktionens kvalitetsstyring. Dine primære ansvarsområder inkluderer gennemgang af batchdokumentation i overensstemmelse med GMP-standarder og procedurer. Desuden vil du spille en central rolle i opstart og afslutning af produktionsbatches i Dynamics. Dette indebærer en nøje overvågning af dokumentation fra produktionsprocessen for at sikre, at alle trin udføres i overensstemmelse med gældende procedurer.

En vigtig del af din rolle vil også være forberedelsen af batchjournaler, som dokumenterer hvert trin i produktionsprocessen. Disse journaler udgør en afgørende del af vores kvalitetsdokumentation og kræver omhyggelig og præcis håndtering. Endelig vil du fungere som backup ifølge den gældende DS Process Support-struktur. Dette indebærer en fleksibel tilgang til arbejdet og evnen til at træde til som backup, når det er nødvendigt, for at sikre en gnidningsløs og effektiv review- og frigivelsesproces.

Dine nye kolleger
Du bliver en del af virksomhedens Documentation team, der i dag er et team på 14 personer. Der er fem GMP Supporter i Doc. Team og de har sin daglige gang i produktionen. Aldersspændet ligger fra 30’erne til 50’erne hos GMP Supporterne.

Du kommer til at følge et introduktionsprogram og får oplæring i de daglige opgaver. Du får også en Buddy fra teamet, der kan støtte dig i den første tid. Hos Bavarian Nordic kommer du til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Der er en god teamånd med højt til loftet, og du får hjælpsomme og dygtige kolleger.

Dine arbejdsopgaver
Din hovedopgave kommer til at bestå i at udføre GMP-reviews af batch-dokumentationen, forberedelse af batchjournaler samt opstart/afslut af produktions batch.

Øvrige arbejdsopgaver kan være:
  • Finplanlægning af ordrer i Dynamics
  • Opdatere produktionsplan
  • Håndtering af afvigelser
  • Håndtering af ændringssager
  • Løbende optimering af arbejdsprocesser og -metoder

Kvalifikationer og kompetencer
 
  • Forståelse for vigtigheden af dokumentation
  • En uddannelse svarende til 9. klasse.
  • Evne til at kunne arbejde selvstændigt
  • Tale og skrive både dansk og engelsk
  • Være fortrolig med Office pakken.
Foretrukket erfaring med GMP og måske er du f.eks. uddannet Farmakonom, sygeplejerske eller har anden GMP-forståelse fra en produktion.


 
Bavarian Nordic er en vaccinevirksomhed, der udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden. Bavarian Nordic tilbyder dig at blive en del af en global virksomhed med +1600 dedikerede kollegaer fra hele verdenen, der alle sammen brænder for at redde liv og gøre en forskel. Hvis du er åben og har viljestyrken, er vi stedet for dig!