It/Telekommunikation/Internet

Hele Djursland som din arbejdsplads!

Bredbåndsforeningen Primanet

Allingåbro
28.05.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vil du være med på Primanets fortsatte vækstrejse og opretholde deres gode ry i lokalsamfundet? 

Som Primanets nye tekniker får du hele Djursland som din arbejdsplads og du vil selv være medbestemmende i forhold til arbejdsopgaver og arbejdssteder. 
Du ser en styrke i at arbejde i en lille virksomhed og kan være med til at gøre en forskel for Primanets kunder.

Du bliver en del af et mindre team af teknikere, der er netværksspecialister, og som løser service- og support opgaver til både private og erhverv. 
Af opgaver kan nævnes: tilslutning og service til kunder, skræddersyet internet til specialopgaver, kameraovervågning, større netværksopgaver, fiberarbejde og professionel IT-support. Desuden er vedligeholdelse og udvidelse af Primanet’s trådløse infrastruktur en væsentlig del af jobbet.
Du får derfor en enestående mulighed for at lære avanceret netværksteknologi på højt niveau.

Du kører selv ud hjemmefra i egen servicebil. Så det er et meget selvstændigt arbejde, men det er samtidig vigtigt at du kan samarbejde med dine tætte, få kolleger i det daglige.

Der er mulighed for at få et par dage fast om ugen, hvor man sidder på kontoret i Allingåbro og tager sig af kundekontakten over telefonen, personlige henvendelser samt udfører diverse administrative opgaver. 

Primanet er det lokale, billige alternativ til de store spillere på markedet - med stor lokal opbakning og høj score på Trustpilot. 


Kvalifikationer og kompetencer 

Du kan være nyuddannet ingeniør med stor interesse inden for netværk og IT, der ser det som en gylden chance til at få mulighed for at lære efterspurgt specialviden om netværk på en god måde.
Du kan også være uddannet elektriker, elektronikfagtekniker, it-supporter eller lign. 

Du er serviceminded og ved at kunden er i fokus.
Du er velbegavet, omgængelig og trives i en mindre virksomhed. 
Du er teknisk nysgerrig med en god allround IT viden. 

Du er udadvendt og har evnen til at lytte og forstå forskellige slags mennesker. 
Du er samarbejdsvillig, fleksibel indstillet og videbegærlig. 

Du behersker engelsk på et niveau, der sikrer at du føler det let og komfortabelt, selv at opsøge specialviden på internettet.
Du har naturligvis gyldigt kørekort B.


Praktiske oplysninger 

Fast fuldtidsjob med god løn.
Du deltager i vagtordning med ekstra betaling (under opstart).
Mulighed for flextid.
Arbejdsgiverbetalt pension.
Egen servicebil, pc, mobil og internet.

Forventet opstart er den 1. august men vi venter gerne på den rette medarbejder. 


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern. 
Bredbåndsforeningen Primanet er beliggende i Allingåbro på Norddjurs. Lokal internetudbyder, der dækker området fra Havndal nord for Randers Fjord til syd for Grenaa.. Primanet består af en flok ildsjæle, både frivillige og ansatte.