Industri/Produktion

Industritekniker til Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S

Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S

Ullerslev
29.05.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Er du faglært industritekniker på udkig efter en ny og spændende stilling? 

For vores samarbejdspartner Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S, søger vi en engageret og dygtig Industritekniker til aftenhold.

Hos os bliver du en nøglespiller i en velfungerende produktion med højt til loftet og stærkt sammenhold. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse på din dagligdag og hvor der er tillid til dig og dine kompetencer. 
Du får ansvar for opstillinger og omstillinger i den løbende produktion, samt løse tekniske udfordringer og arbejde med procesoptimeringer.

Kan du se dig selv arbejde sammen med kolleger der brænder for deres fagområde, løfter i flok og altid hjælper hinanden? Trives du virksomhed med flad ledelsesstruktur og en uformel omgangstone? Så ser dine nye kolleger frem til at byde til velkommen hos Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S i Ullerslev.


Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du er uddannet industritekniker, maskinarbejder eller har en lignende baggrund. Du har relevant produktions- og bearbejdningserfaring inden for både drej- og fræs og besidder stærke matematiske evner og god tegningsforståelse. Du behersker IT med naturlig lethed.
Har du erfaring eller kendskab til Fanuc og Mazatrol samt CAM-programmere i Edgecam, er det en fordel, men ikke et krav.

Du er en kvalitetsbevidst industritekniker, der trives i en hverdag hvor du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver.


Praktiske oplysninger 

For mere information om løn mm. er du velkommen til at kontakte vores konsulent på opgaven. 

Arbejdstiden er 4-dags uge mandag - torsdag.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

Olav Rasmussen A/S har siden firmaets start i 1946 oparbejdet en enestående erfaring med bl.a. firmaets specialer - automatdrejning og gevindrulning. En erfaring, der sammen med teknologi, præcision og håndværk er grundlaget for de arbejdsgange og det serviceniveau, der har gjort dem til en stabil og loyal underleverandør for en bred kundekreds. En kundekreds, der omfatter store dele af dansk industri og i stigende grad eksport til europæiske lande samt USA og Østen.