Salg/Markedsføring

Intern sælger med B2B-erfaring søges

Elfa Distrelec under RS Group

København NV
30.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

I jobbet som B2B-sælger hos Elfa Distrelec får du mulighed for at arbejde i en international og rummelig organisation, hvor du selv er med til at strukturere din hverdag og kan se det direkte resultat af din indsats.

Du vil blive en integreret del af det danske salgsteam, der arbejder tæt sammen – også med nordiske og internationale kolleger.

Arbejdet skal foregå hos RS Components, som for nylig har erhvervet Elfa Distrelec. De kommende 12 måneder vil indebære en spændende fase med fusionering, hvor iværksættelsen af en række nye initiativer vil afstedkomme, at nye løsninger og muligheder kan blomstre.

Arbejdsopgaver

Din fornemmeste opgaver bliver at skabe og vedligeholde relationen til nye og eksisterende kunder.
Derudover vil du:

 • Være ansvarlig for omsætnings- og marginvækst på distriktets portfolio i tæt samarbejde med distriktets eksterne sælger
 • Udarbejde og følge op på tilbud
 • Udføre planlagte kampagner pr. telefon til eksisterende og nye kunder med fokus på mersalg
 • Udføre opsøgende salg pr. telefon til eksisterende og nye kunder
 • Afsøge dit område for nye potentielle kunder samt planlægge møder for vores eksterne sælgere
 • Håndtere dine kunder på en ressourceoptimeret måde, således, at de fortsat vælger os som leverandør

Kvalifikationer og kompetencer

Du er som person drevet af at skabe og udvikle kunderelationer, som over tid giver resultater. Du er nysgerrig, energisk og kan se dig selv i et lille, dansk team med en stor international kontaktflade.

Derudover forestiller vi os, at:
 • Du kan håndtere en kunde samt tage med på sambesøg og være repræsentant for RS
 • Du har solid erfaring med at skabe flotte resultater og stor vækst i salg til B2B-markedet ved hjælp af din proaktive og succesfulde erfaring med salg pr. telefon.
 • Du har en stor ansvarsfølelse for at følge opgaver til dørs med en tilbagevendende opfølgende indsats
 • Du er komfortabel med at booke og afholde Teams-videomøder med kunderne
 • Du trives i en international koncern, hvor meget kommunikation med kolleger foregår online
 • Du føler dig tryg i det engelske sprog, både i skrift og tale, da koncernsproget er engelsk

Praktiske oplysninger
 • Attraktiv lønpakke inkl. pension og sundhedsordning samt bonusordning
 • Mulighed for intern udvikling og uddannelse, support samt professionel og personlig vækst
 • Gode kolleger i et tætknyttet uformelt lokalt team samt nordiske og internationale kolleger
 • En fleksibel stilling, hvor du selv kan strukturere din hverdag og med mulighed for at arbejde hjemmefra to dage om ugen
 • Der afholdes interview løbende, så send gerne dit opdaterede cv og ansøgning så hurtigt som muligt. 


Søg jobbet
Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team
Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

Forestil dig en global koncern, der er engageret i at fremme innovation og inspiration. Kort sagt er RS Group et globalt integreret brand af eksperter, der alle arbejder sammen om at levere produkt- og serviceløsninger til deres industrielle kunder. Med løsninger, der hjælper med lager, vedligeholdelse, integreret forsyning, sikkerhed og indkøb - sammen med et produktsortiment i konstant udvikling og prisvindende kundeservice – ved RS Group, at de kan gøre folks liv lettere. Og virksomhedens mål inspirerer alt, hvad de gør: ”Making Amazing Happen for a Better World” Syv enkle ord, der beskriver, hvorfor de gør, hvad de gør i dag – og alt det, virksomheden ønsker at gøre i fremtiden. RS Group tror på, at intet er umuligt. Virksomhedens mål er at hjælpe deres kunder med at realisere deres potentiale gennem et verdensførende udvalg af produkter og datatjenester. Fra personlige værnemidler til indkøb, fra lagerbeholdning til indsigt – RS Group vil være førstevalget, og det vil de på grund af deres mål: ”Making Amazing Happen for a Better World”. Det er her, du kommer ind i billedet. RS Group er på jagt efter fritænkere og energiske handlingsmennesker, der er klar til at tage en ny udfordring op i en kultur, der er lige så inkluderende, som den er inspirerende. Så hvis du ligesom RS Group er en frygtløs pioner med et nysgerrigt sind, kan denne virksomhed være god for din karriere.