Industri/Produktion

Klar til at fylde indkøbskurven med elektronik?

Temp-Team A/S

Svendborg
13.05.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Teknik og elektronik er nøgleord for denne stilling, da produkterne er meget komplekse. Har du erfaring og lysten til at arbejde med tekniske produkter er vi klar til en dialog.

Du vil som ansat opleve et stærkt fagligt miljø, hvor der sættes en ære i at opretholde et højt kvalitetsniveau.

Som teknisk indkøber har du ansvaret for alle indkøb til virksomhedens produktion. Du sikrer rammeaftaler og undersøger markedet for nye leverandører. Når en komponent udgår, arbejder du sammen med udviklingsafdelingen for at finde gode alternativer. Du har løbende kontakt med både danske og udenlandske leverandører og står for varebestillingen.

Derudover foretager du behovsanalyser, sørger for overblik over leveringstider og har ansvar for overvågning af lagerbeholdningen. Du bliver en strategisk vigtig medarbejder, som kommer til at deltage i forskellige projekter. Ved projekter som produktudvikling vil din rolle inkludere leverandørsøgning og deltagelse i implementeringen. Du får et tæt samarbejde med udvikling og produktion, og kan forvente at du får udfordret dine elektronikkompetencer.

Du vil arbejde selvstændigt med stor frihed under ansvar. Du bliver en del af en engageret virksomhed, hvor medarbejderne har stærke faglige kompetencer og høj anciennitet. Med korte kommandoveje kan du forvente at blive inddraget i vigtige beslutninger.

Hos Zenitel vil du være med til at producere kommunikationsløsninger af høj kvalitet til både offshore og onshore området. Du vil blive mødt af 14 engagerede og dedikerede kollegaer, som vil byde dig velkommen i teamet. Her er der højt til loftet, og kollegaer som er nede på jorden.

 

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forstiller os minimum tre års erfaring fra en tilsvarende stilling gerne krydret med solid erfaring med komponentindkøb.

Som person er det vigtigt, at du arbejder struktureret og trives med at samarbejde bredt - både internt og eksternt.
Det er et ufravigeligt krav, at du har erfaring med indkøb af komponenter, og det er ønskeligt, at du har et fagligt fundament indenfor elektronik, fx som elektroniktekniker.
Da der vil være forhandling og daglig brug af engelsk, er det et krav, at du skriver og taler engelsk.

Det er en fordel, at du har erfaring med LEAN, da der er planer om at implementere LEAN tiltag på sigt.


Praktiske oplysninger

Du tilbydes attraktive arbejdsforhold i en succesfuld og sund virksomhed. Stillingen er på fuldtid med mulighed for fleksibel mødetid i tidsrummet kl. 06:00-08:00.

Starttidspunktet er 1. september eller tidligere. Samtaler afholdes løbende, og stillingen besættes snarest muligt. Arbejdsstedet er i Svendborg og virksomheden er medlem af DI.

Du er meget velkommen til at kontakte Branch Manager, Anne Hansen og høre nærmere omkring stillingen.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og eventuelt en motiveret ansøgning. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Gagepakken forhandles og indeholder pension, fritvalgstillæg og sundhedsforsikring.Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark. Vi har 45 års erfaring inden for bemandingsløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt, personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern
Zenitel Etronic er en produktionsvirksomhed, som ligger i Svendborg. Virksomheden har en fleksibel produktion med høj faglig kompetence i montage af print, og fremstilling af mekanik. Deres produktion imødekommer høje kvalitetskrav og certificeringer. Produkterne produceres i små og mellemstore serier, og anvendes indenfor kommunikation på skibe. Virksomhedens elektronikproduktion består af SMD montage, leaded montage, klip og montage af kabel/ledninger samt mekanisk montage. De beskæftiger 23 ansatte, hvoraf de 16 arbejder i produktionen. Virksomheden er kendetegnet af en høj anciennitet.