Håndværk/Byggeri

Kranmontør søges til arbejde på toppen – firmabil tilbydes

Kran Elektro A/S

Galten
Efter kvalifikationer
26.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

På vegne af Kran Elektro søges en arbejdsom kranmontør, til service/vedligehold samt opstilling af byggekraner. Kran Elektro er underleverandør til byggebranchen, og leverer byggekraner og hejsemateriel til byggepladser i hele landet. Desuden har de forhandlingen af 2 mærker i Danmark, og håndterer udover eget materiel, også service, vedligehold og eftersyn på kundernes egne kraner i et mindre omfang.

Som kranmontør tegner din hverdag sig sådan, at du fortrinsvis er på byggepladserne rundt i Danmark og opstiller eller nedtager byggekraner. Når der ikke er opstilling eller nedtagning på programmet, går du på ”pladsen” og laver service/vedligehold, samt pakker og planlægger de næste ”ture” ud i landet.

Vi leder efter en medarbejder, der skal medvirke til at arbejde løsningsorienteret og grundigt, for at sikre, at der altid ydes den bedste service, og at det kommer kunden til gode.

Der må forventes en del rejsearbejde rundt i Danmark, hovedsageligt til Sjælland.

Kvalifikationer og kompetencer

Som person er du selvdrevet, hvilket for Kran Elektro betyder, at man er pligtopfyldende og god til at sætte sig selv i arbejde. Du må også trives i et omskiftende miljø, hvor opgaverne godt kan komme ind uventet, og man skal være klar til at rykke ud.
I dag er der ansat 4 kranmontører, og man er altid ude på opgaver minimum 2 og 2.

Vi lægger stor vægt på, at du udviser lyst til at være med på holdet.
Jobbet indeholder montage-og fejlsøgningsopgaver, hvorfor vi stiller krav til følgende:
 
  • Du har en relevant uddannelse som fx smed/maskinarbejder, mekaniker, autoteknolog eller lignende, der gør dig i stand til at sætte dig ind i byggekranernes mekanik og elektronik
  • Du er vant til at bruge PC i dit daglige fejlsøgningsarbejde
  • Du må ikke være højdeskræk, da en stor del af jobbet vil foregå op til 40-50 meter over jorden
  • Du er indstillet på, og gerne vant til, udendørs arbejde
  • Kørekort til bil B er nødvendigt. Gerne kørekort BE og truckcertifikat.

Du vil indgå i et mindre, men meget kompetent team af dygtige og kvalificerede håndværkere, som har beskæftiget sig med udlejning og levering af materiel til byggebranchen i mange år. Du tilknyttes som udgangspunkt basen i Herskind ved Århus, hvor du i udgangspunktet skal møde ind mandag til fredag, medmindre der er aftalt montage. Ved rejsearbejde tilbydes muligheden for 4 dages uge.
Vi har også en mindre lagerplads i Køge, hvor en del arbejde tager sit udgangspunkt.

Praktiske oplysninger

Et spændende job i en virksomhed hvor der ikke er langt fra ord til handling, og hvor du i høj grad selv er med til at præge dagligdagen. En afvekslende hverdag hvor det garanteres, at ikke 2 dage er ens.

Du tilbydes iPad, telefon og firmabil. Du får udleveret arbejdstøj, og der tilbydes en vaskeordning. Der er frugtordning på værkstedet samt mulighed for sundhedsforsikring.

Timeløn, pension og ansættelsesforhold forhandles individuelt og vil modsvare din erfaring og kompetencer. 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, er du velkomment til at ringe til os. Du kan også søge stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern. 
Kran Elektro udlejer kraner og hejsemateriel til byggebranchen og har gjort det i 45 år. De har forhandling af Linden Comansa, Pekazett kraner og Stros elevatorer. De håndterer, udover egne udlejningskraner, en del kundekraner og udfører alt service, vedligehold og lovpligtige eftersyn på byggekraner og byggeelevatorer. Du kan læse mere om Kran Elektro på deres hjemmeside: https://kran-elektro.dk/.