Marketingkoordinator til det danske marked | Temp-Team DK | Højbjerg

Salg/Markedsføring

It/Telekommunikation/Internet

Marketingkoordinator til det danske marked

Visma Plandisc

Højbjerg
30.09.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Her er en unik mulighed for at udvikle sine kompetencer inden for både digital markedsføring og e-mail marketing. Vi leder ikke nødvendigvis efter den mest erfarne kandidat – vi vægter din passion, tekniske forståelse og lysten til at lære.

På vegne af Visma Plandisc søges en marketingkoordinator til en fast fuldtidsstilling. Så er du klar til at stå i spidsen for markedsføringen på det danske marked, og samtidig have ansvar for Visma Plandiscs e-mail marketing og automatiseringsindsats, på tværs af markeder? Så har vi den rette stilling til dig!
 

Kvalifikationer og kompetencer

Som marketingkoordinator i Visma Plandisc vil din rolle være todelt og vi forestiller os, at funktionen kan se sådan ud:

Ansvarlig for markedsføringen på det danske marked
  • Du planlægge og eksekvere kampagner på Meta og LinkedIn, som skaber leads og styrker Visma Plandiscs markedsposition i Danmark
  • Du opbygger landingssider og skrive indhold, der engagerer og konverterer
  • Du skal arbejde med SEO-optimering og analyser, for at forbedre virksomhedens synlighed og med henblik på at justere kampagner for maksimalt afkast
  • Du kvalitetssikre og tilpasser content og marketingmateriale på dansk


E-mail marketing og automatisering på tværs af markeder

  • Du udarbejder engagerende e-mailindhold, der målrettes til specifikke segmenter og strategiske forretningsområder
  • Du vedligeholder og fornyer det automatiserede e-mail flow, så det konstant hjælper til at uddanne og dygtiggøre kunderne i brugen af Plandisc, og sikre effektiv brobygning til virksomhedens salgs- og supportafdeling.
  • Du lærer gerne fra dig, men tager samtidig ydmygt imod ny læring fra dine kollegaer - samarbejdet med resten af marketingafdelingen er rigtig vigtigt, specielt ift. større kampagner og tiltag på alle de nordiske markeder
  • Du nørder tal og data i samarbejde med IT i bestræbelserne på at opnå høj præcision ift. segmentering og i forbindelse med andre marketingtiltag


Som tidligere nævnt er vi ikke som udgangspunkt på jagt efter den mest erfarne kandidat til jobbet, men vi leder efter én som kan se sig selv udfylde de førnævnte roller i Visma Plandisc marketingafdeling. Vi søger den som kan skrive præcise og fængende tekster på dansk, og som samtidig har stor interesse inden for digital markedsføring og e-mailmarketing.

Det er naturligvis en fordel hvis du er uddannet inden for digital markedsføring, med vi kræver det ikke. 

Du skal kunne trives med dynamik og travlhed - klichéen om at have mange bolde i luften, holder meget godt vand her.
Vi sætter stor pris på kreativitet, arbejdsomhed og godt samarbejde.

Derfor vægter vi dit drive højere end din formelle baggrund, så længe du viser, at du har lyst til og smag for at udvikle dig inden for marketing, og de bagvedliggende teknologier. 


Praktiske oplysninger

Du tilbydes en fuldtidsstilling med mulighed for hurtigst mulig opstart. Det betyder også at vi holder samtaler løbende, og ansætter, så snart vi føler at vi har den rette kandidat. Send derfor din ansøgning og CV allerede idag.

Hos Visma Plandsic tilbydes et mega innovativt miljø, hvor personlig og faglig udvikling er i fokus. Du bliver en del af et ungt og engageret team, der ikke bare arbejder tæt sammen, men også bestræber sig på at have det godt sammen. Du tilbydes også, som en del af pakken, en række fordele som frokostordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Frokostordningen er vi fx selv pivstolte over.

Desuden har du her muligheden for at arbejde med store marketingbudgetter og få hands-on erfaring med både digital marketing og automatisering. Whats not to like? 
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.
Grundet GDPR modtager vi ikke cv og ansøgning via e-mail.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

Visma Plandisc udvikler verdens første digitale årshjul, der hjælper organisationer med at få overblik og optimere planlægning på tværs af afdelinger. Som en del af Visma-familien arbejder man i et internationalt team med kolleger fra mange lande. Der er et uformelt arbejdsmiljø, hvor både personlig og faglig udvikling er i højsædet. Plandisc er en dansk virksomhed, som er blevet en del af Visma for få år siden. Oprindeligt blev Plandisc udviklet som et planlægningsværktøj for skoler, men kort tid efter lanceringen begyndte organisationer fra forskellige brancher at tilmelde sig.