Økonomi/Regnskab

Struktureret og alsidig regnskabsassistent

Temp-Team A/S

København V
23.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vi søger en dygtig, allround regnskabsassistent til en bred vifte af arbejdsopgaver i vores økonomiafdeling.

Er du en teamplayer og lægger vægt på en alsidig arbejdsdag med mangeartede arbejdsopgaver, er du måske vores nye kollega.

Arbejdsopgaverne vil være:
 • Kreditor-, debitor- og finansbogføring
 • Afstemning af udlæg og MasterCard
 • Øvrige afstemninger
 • Diverse statistikindberetninger
 • Mulighed for deltagelse i måneds- og årsafslutning
 • Diverse administrations- og økonomiopgaver
Med reference til regnskabschefen, bliver du en del af et team, der består af 2 dedikerede kollegaer i økonomiafdelingen i København samt 3 kollegaer i vores lønafdeling i Herning. Derudover sidder gruppens CFO og controller på kontoret i København.

Økonomiafdelingen står overfor 2 store projekter. I 2024 implementerer vi et nyt lønsystem og i 2025 opgraderer vi vores nuværende ERP system til en cloudløsning. De fleste af vores processer er digitale og vi arbejder fortsat på at udvikle vores processer og arbejdsgange.

Der vil være stor kontaktflade til resten af organisationen og kollegaer på tværs af afdelinger. Tonen og arbejdsmiljøet er uformelt.

Kvalifikationer og kompetencer 

Du har en baggrund inden for økonomi og har værktøjskassen i orden. Gerne erfaring fra en lignede stilling med en serviceorienteret regnskabsfunktion. Det er en fordel hvis du har erfaring fra et shared service center.

Flair for it og gerne kendskab til digitale processer. Erfaren bruger i Excel. Vi anvender ERP-systemet Navision BC, Document Capture, Expense Management samt Statement Intelligence.

Vi søger en medarbejder som:
 • Har relevant regnskabsmæssig baggrund – gerne med minimum 5 års erfaring fra lignende stilling
 • Har relevant erfaring og gerne med Navision BC
 • Er talstærk og arbejder rutineret med Excel
 • Er udadvendt og serviceminded
 • Er selvstændig og lærenem
 • Er ansvarsfuld, omhyggelig og kvalitetsbevidst
Som person er du struktureret og selvkørende. Du evner at holde flere bolde i luften på en gang og formår at bevare koncentrationen og overblikket, når der er travlt. 

Du anser dig selv som en teamplayer. Bidrager til den gode stemning og betragter teamarbejde og hjælpsomhed som en selvfølge. Det er vigtigt, at du kan prioritere opgaver og nå deadlines.

Praktiske oplysninger 

Fuldtidsstilling med mulighed for 2 hjemmearbejdsdage.

Løn efter erfaring og kvalifikationer. Pensionsordning, fritvalgsordning, bruttolønsordning samt sundheds- og tandforsikring.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige person.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.