Industri/Produktion

Tekniske montagemedarbejdere til robotvirksomhed

Universal Robots A/S

Odense S
13.09.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du hænderne skruet rigtigt på, så er jobbet som robotmontør måske noget for dig?

Er du vild med teknologi, og har du viden indenfor mekanik og elektronik? Har du erfaring med montage, og er du interesseret i at arbejde med nogle af de mest innovative robotløsninger på markedet? Så er det dig, vi leder efter!

Vores kunde, Universal Robots A/S, fortsætter sin positive vækst og har brug for flere vikarer til deres montage.

Der skal bruges vikarer til aftenskift i længere varende vikariater. Arbejdstiden er fast aften kl. 14:00-00:00 mandag til torsdag.

Du vil blive en del at et dynamisk team, som brænder for at gøre et godt stykke arbejde.

Du vil få en grundig oplæring, så du på sigt selvstændigt kan samle alle dele af virksomhedens robotter. Dine primære opgaver vil omfatte montage og test af robotkomponenter samt fejlfinding og optimering af komplekse systemer. Arbejdsopgaverne er varierende montageopgaver, hvor processerne ændrer sig i takt med udviklingen i virksomheden.


Kvalifikationer og kompetencer

Det en fordel hvis du har en håndværksmæssig baggrund eller har erfaring med teknisk montage. Du er struktureret, omhyggelig og kan lide at arbejde med præcision.

Det er vigtigt, at du har interesse for at samle robotter, og du er indstillet på omskiftelige arbejdsprocesser.

Du kan lide at arbejde i et højt tempo og bidrage positivt til et energisk team. Samtidig skal du også være kvalitetsbevidst og være med til at sikre, at robotterne er 100% i orden.


Praktiske oplysninger 

Din arbejdsdag vil foregår på Universal Robots adresse på Energivej i Odense.

Ansøgninger behandles løbende.

Attraktiv timeløn samt gode personalegoder. Der vil være løbende opstart løbende.

Al henvendelse skal ske via Temp-Team.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.
Grundet GDPR modtager vi ikke cv og ansøgning via e-mail.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

Universal Robots er en ung, mellemstor, global virksomhed, der har specialiseret sig i robotteknologi, og som på verdensplan står i forreste række, når det drejer sig om udvikling af lette, fleksible og støjsvage industrirobotter. Kulturen i virksomheden er præget af nytænkning, engagement og videndeling. Lokalerne er lyse og venlige og både ledelse og medarbejdere tager ansvar for Universal Robots' helt unikke status inden for udvikling og produktion af industrirobotter.