Rekrutteringsfirma

Rekrutteringsfirma

En virksomheds succes afgøres af de mennesker, der arbejder i den. Derfor kan en frugtbar ansættelse gøre underværker - og en fejlrekruttering koste både tid og økonomiske ressourcer.

Med et rekrutteringsfirma sikrer du de bedste forudsætninger for en effektiv og rentabel rekruttering.

TEMP-TEAM er et landsdækkende rekrutteringsfirma, med 38 års erfaring - over 3400 kunder og + 230.000 kandidater til et stort omfang af forskellige stillinger.

Vil du have hjælp til at finde dit næste talent? Ring til os på tlf. 70 10 09 44 eller skriv til os på info@temp-team.dk

Hvorfor vælge et rekrutteringsfirma?

Hvorfor vælge et rekrutteringsfirma?

Vi får til tider spørgsmålet “Hvorfor vælge et rekrutteringsfirma -  Vi kan jo selv rekruttere?”. Selvom det er rigtigt, er der mange fordele ved at outsource flere elementer af rekrutteringsprocessen. Fordele, som kan gøre en stor forskel for jer.

Få specialisters vurdering af kandidaterne

Når rekrutteringsspecialister står for search-delen af processen, vil du få specialisters øjne på, om de enkelte kandidater passer til stillingen og virksomheden. Din endelige beslutning vil derfor, udover din egen mavefornemmelse, være baseret på både fagrelevante tests, personlighedstests og vores rekrutterings-specialisters vurdering af det første interview.

Spar tid og ressourcer

Det er et fuldtidsarbejde at finde den helt rette kandidat. Selv hvis du vælger den traditionelle facon - og slår stillingsopslaget op på jobportaler, tager det tid.

Udfordringen er samtidig, at du med denne form for rekruttering kun får fat i dem, der er ledige på markedet - og derfor ikke nødvendigvis, er de bedste på markedet.

Det er ikke kun gennemgangen af ansøgninger og CV, der tager tid - det er også indkaldelse til samtaler, at holde samtalerne, og derefter at tage den endelige beslutning.

Undgå dyre fejlrekrutteringer

Fejlrekrutteringer kan være dyre. Det kan koste op til to gange årslønnen at miste en nyansat inden for det første år

(Kilde: Onboarding - flyvende fra start af Christian Harpelund).  

I TEMP-TEAM er vores vigtigste opgave at spare dig for en tidskrævende og dyr fejlrekruttering. Skulle uheldet være ude, tilbyder vi derfor også en garantiordning på udvælgelsen af kandidater.

Ring til os på tlf. 70 10 09 44 eller skriv til os på info@temp-team.dk og få mere information om vores garantiordning.

En optimal indkørsel og opstart

Målet er naturligvis, at både I som virksomhed, og jeres kommende medarbejder bliver glade for samarbejdet. Som en fast del af rekrutteringsforløbet, vil vi igennem prøveperioden følge op på, hvordan det går.

Sådan kan vi hjælpe dig

Sådan kan vi hjælpe dig

I TEMP-TEAM arbejder vi med stort set alle brancher i Danmark.

Vi sidder med alt fra rekruttering af software-udviklere, industri-ingeniører, butikschefer og kemikere til marketinganalytikere.

Du kan læse mere om vores leder- og specialistrekruttering her.

Se et overblik over de brancher i Danmark, vi arbejder mest med her.

Det typiske forløb

Vi kigger forbi din virksomhed

Når du har hyret TEMP-TEAM som dit rekrutteringsfirma, vil du få besøg af en af vores konsulenter. Ved at besøge jeres virksomhed, kan vi få en fornemmelse for virksomhedens arbejdsmiljø og værdier. Det er en væsentlig faktor for at finde det helt rette match. Her vil vi også tale mere dybdegående med dig om, hvilke kandidater I leder efter.

Vi starter vores search-proces

I TEMP-TEAM søger vi både bredt og målrettet. I search-delen af processen prikker vi de absolut bedst kvalificerede kandidater på skuldrene - i stedet for, at de opsøger os. Ved at benytte denne form for rekruttering, sikrer vi, at vi ikke “kun” får de bedst egnede, ledige kandidater til samtale - men de bedst egnede på markedet.

Vi benytter os af vores vidtfavnende netværk og vores store CV-database.

Derudover benytter vi os også af målrettet, digital annoncering på jobportaler, Linkedin og Facebook.

Uddybende interviews, personlighedstests og fagrelevante tests

Vi indkalder de mest lovende kandidater til 1. samtale hos os. Til samtalen vil en af vores rekrutteringsspecialister spore sig ind på, om kandidaten matcher den pågældende stilling og jeres arbejdsmiljø. Kandidaten vil også udføre både fagrelevante tests og den anerkendte personlighedstest, Master Person Analysen. Med MPA kan du få et retvisende indblik i, hvordan en kandidats adfærdsmønstre er i jobmæssige sammenhænge.

Du får en liste med de bedste kandidater

Efter vi grundigt har udvalgt og screenet, vil du modtage en præsentation af kandidaterne. Du kan nu holde jobsamtalerne - og vælge den rette kandidat.

Ønsker du sparring, kan du enten invitere os med til samtalerne, eller ringe til os og få rådgivning efterfølgende.

Hjælp til onboarding

22 % af nyansatte, der forlader deres arbejde, gør det inden for de første 45 dage. I TEMP-TEAM ved vi, hvor meget onboarding betyder for en medarbejders trivsel, motivation og arbejdsglæde. Derfor tilbyder vi hjælp til onboarding af en ny medarbejder, efter det endte rekrutteringsforløb.

Med et struktureret opstartsforløb, sikrer du, at medarbejderen fra start af føler sig tilpas på sin nye arbejdsplads - og hurtigt kan bidrage til virksomhedens vækst.

Læs meget mere om dine muligheder for hjælp til onboarding her.

Her finder du vores rekrutteringsfirma

Her finder du vores rekrutteringsfirma

TEMP-TEAM har kontorer i både Danmark, Sverige, Norge, England og Singapore.

Vores danske hovedkontor ligger på Vester Farimagsgade 6, 2. sal, 1606 København V.

Vi har herudover kontorer i Odense, Allerød, Aalborg, Aarhus, Viborg, Esbjerg, Herning, Horsens og Kolding.

Du finder kontaktinformationer til alle vores kontorer på vores kontaktside her.

Kontakt os og tag det første skridt

Går du med overvejelser om at bruge et rekrutteringsfirma, vil vi meget gerne tage en uforpligtende samtale med dig.

Du kan ringe til os på tlf. 70 10 09 44 eller sende os en mail på info@temp-team.dk.