Økonomi/Regnskab

Bogholderstilling hos Lauridsen Handel & Import i Varde

Lauridsen Handel & Import A/S

Varde
07.06.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Bogholder

TEMP-TEAM søger på vegne af Lauridsen Handel & Import A/S en dygtig og ansvarsbevidst bogholder til en spændende stilling i deres økonomiafdeling. Virksomheden har gennemgået en betydelig udvikling da de for nylig er blevet solgt til den svenske industrigruppe Uniwater AB. De har brug for en medarbejder, som er klar til at lade sig udfordre og udvikles af mange og interessante opgaver.

Hos Lauridsen Handel & Import A/S vil du blive en del af en virksomhed med både danske og udenlandske kunder, hvor der er stor mulighed for personlig og faglig udvikling. De har et uformelt arbejdsmiljø, hvor socialt engagement og kollegial sparring vægtes højt. Virksomheden er socialt og miljømæssigt ansvarlig, med fokus på etik som en integreret del af deres værdier og fremtidige vækst.

Ansvarsområder:

Som bogholder vil du referere til økonomichefen og være ansvarlig for den daglige økonomistyring. Vi forventer, at du selvstændigt kan håndtere alle opgaver relateret til bogholderiet. Dine primære opgaver vil inkludere:
 • Fakturering
 • Kreditor- og debitorbogholderi
 • Afstemninger
 • Moms- og afgiftsafregning
 • Finansbogføring
 • Intrastat
 • Diverse administrative ad hoc-opgaver
 • På sigt mulighed for at arbejde med løn (dog ikke et krav fra starten af ansættelsen)

Det er vigtigt, at du er indforstået med at arbejde under skarpe deadlines.

Kvalifikationer og Kompetencer:

Vi ser gerne, at du har flere års erfaring fra en lignende stilling som bogholder eller økonomimedarbejder. Det er vigtigt, at du sikrer høj kvalitet og præcision i dit arbejde.
 
 • Solidt kendskab til MS Office-pakken, især Excel.
 • Erfaring med Visma Business er en fordel, men ikke et krav.
 • Sociale færdigheder, stabilitet og serviceorientering er vigtige personlige egenskaber.

Praktiske Oplysninger:
 
 • Fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.
 • Løn efter kvalifikationer, inklusive pensionsordning.
 • Udvidet sundhedsforsikring, der dækker kritisk sygdom og blandt andet fysioterapi.
 • Indledende samtaler vil blive afholdt løbende hos TEMP-TEAM i Esbjerg.
 • Tiltrædelse snarest muligt

Vi glæder os til at høre fra dig og venter gerne på den rette kandidat.

Ansøg nu gennem TEMP-TEAM og bliv en del af Lauridsen Handel & Import A/S’ dynamiske team!

Om virksomheden

Lauridsen er en del af den svenske gruppe Uniwater, som udvikler fremtidens løsninger til sikring af rent vand og miljømæssig korrekt behandling af spildevand.
Med mere end 30 års erfaring som producent og serviceudbyder er Lauridsen en af landets førende leverandører til spildevandsmarkedet. Via grossister, trælaster og byggemarkeder distribuerer vi produkter, som opfylder menneskers helt basale behov. Vi har et rigtig godt samarbejde med vores distributører, hvilket er med til at sikre en høj leveringsgrad og dermed en stor sikkerhed for vores kunder. Vi har både egenproduktion samt eneforhandling på en lang række produkter. Dette bevirker en kort arbejdsgang fra modtagelse af en ordre til den er leveret på adressen.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Lauridsen er en del af den svenske gruppe Uniwater, som udvikler fremtidens løsninger til sikring af rent vand og miljømæssig korrekt behandling af spildevand. Med mere end 30 års erfaring som producent og serviceudbyder er Lauridsen en af landets førende leverandører til spildevandsmarkedet. Via grossister, trælaster og byggemarkeder distribuerer vi produkter, som opfylder menneskers helt basale behov. Vi har et rigtig godt samarbejde med vores distributører, hvilket er med til at sikre en høj leveringsgrad og dermed en stor sikkerhed for vores kunder. Vi har både egenproduktion samt eneforhandling på en lang række produkter. Dette bevirker en kort arbejdsgang fra modtagelse af en ordre til den er leveret på adressen.