Industri/Produktion

Andet

Har du altid drømt om at komme til Grønland? Så har du nu muligheden!

KALAALLIT NUNAANNI BRUGSENI

Sisimiut
10.06.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Er du en dygtig og innovativ slagtermester? Vi søger en slagtermester, der brænder for produktudvikling og optimering, hvor der samtidig er fokus på medarbejderudvikling samt effektivisering af arbejdsprocesser.

Vi ser den gode kandidat som en leder, der med sin faglighed kan være med til at udvikle og nytænke slagterafdelingen i tæt samarbejde med butikkens ledelse og medarbejdere.

Som byens fortrukne indkøbssted er Brugseni Sisimiut i en rivende udvikling. Man er netop gået i gang med at bygge en ny hovedbutik. Dette ventes færdiggjort ultimo 2025, hvor der kommer nye slagterfaciliteter – hvor du kan være med til at sætte dit præg.

Udforsk den lokale kultur og produktionen af rensdyr, moskusokse, hval, sæl, fisk og meget mere. Vi sætter stor ære i at være den lokale slagter som kan dække de behov, vi har i lokalområdet.

Brugseni Sisimiut er et varehus med ca. 70 medarbejdere. Udover de daglige slagteriopgaver, så vil du have personaleansvaret for vores to svende og fire delikatessemedarbejdere. Det vil være din opgave at skabe et godt og imødekommende arbejdsmiljø, således alle i afdelingen arbejder i samme retning og løfter ansvaret for Brugsenis høje standarder.

Slagterafdelingen står for produktion af udskæringer til butikkens kølediske samt vore filial-butikker og delikatesseafdelingen. Du vil bruge dine kompetencer hver dag og du vil arbejde dagligt med det traditionelle slagterhåndværk.

Kunne dette have interesse, så vil vi se frem til at høre fra dig.

Primære opgaver
 • Udskæringer og produktion
 • Personaleledelse
 • Administrativt ansvar for afdelingen
 • Disponering
 • Salgsklargøring af afdelingen


Kvalifikationer og kompetencer

Du er:

 • En slagteruddannet eventyrer
 • Serviceminded og selvstændig
 • Købmand
 • God til samarbejde, planlægning og uddelegering


Brugseni kan tilbyde:

 • Gode ansættelsesvilkår, herunder løn efter kvalifikationer og årlig feriefrirejse.
 • Mulighed for hjælp til at finde en bolig
 • Til- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning
 • Et spændende og udviklende job

Ansøgningsfrist:

Der holdes samtaler løbende.
Tiltrædelse er snarest eller efter aftale.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Som byens fortrukne indkøbssted er Brugseni Sisimiut i en rivende udvikling. Man er netop gået i gang med en ny hovedbutik. Denne ventes færdiggjort primo 2025, hvor der kommer nye slagterfaciliteter – hvor du kan være med til at sætte dit præg. Udforsk den lokale kultur og produktionen af rensdyr, moskusokse, hval, sæl, fisk og meget mere. Brugseni sætter stor ære i at være den lokale slagter som kan dække de behov, vi har, i lokalområdet. Brugseni Sisimiut er et varehus med ca. 70 medarbejdere. Udover de daglige slagteriopgaver, så vil du have personaleansvaret for vores svend og fire delikatessemedarbejdere. Det vil være din opgave at skabe et godt og imødekommende arbejdsmiljø, således at alle i afdelingen arbejder i samme retning og løfter ansvaret for Brugsenis høje standarder.