Administration/Kontor/Personale

Har du hvad der kræves for at levere førsteklasses kundeservice?

Dansk Sprinkler Teknik A/S

Odense S
23.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Er du serviceminded med stort S, kundeorienteret og struktureret? Så har vi et spændende job hos Dansk Sprinkler Teknik.

Sætter du en ære i, at servicere dine kunder og kollegaer og trives du i en til tider uforudsigelig hverdag, så er vi på udkig efter dig.

Kom og vær med når de tre Odense-afdelinger bliver samlet i et helt nyt domicil. Som en af de bedste indenfor feltet bliver du del af et dedikeret team i serviceafdelingen, som altid sætter kunden i fokus.


Ansvarsområder

  • Besvare kundeopkald og håndtere indgående e-mails til serviceafdelingen 

  • Oprette sager til montører/teknikere i vores sagsbehandling/økonomisystem

  • Planlægge, koordinere og afslutte arbejdsordrer til udførelse

  • Vedligeholde kundedata og opdatere systemer 

  • Afløse og være backup for øvrige medarbejdere i serviceafdelingen ved ferie, sygdom eller andet fravær 

  • Udføre diverse administrative opgaver både i afdelingen og virksomheden generelt 


Kvalifikationer og kompetencer

  • Du skal være kunde- og serviceorienteret, struktureret og i stand til at håndtere flere opgaver samtidig med fokus på kundens behov.  

  • Erfaring med økonomisystemer er et krav og erfaring med Navision og SAP vil være en fordel. Oplæring vil blive givet af virksomhedens erfarne medarbejdere. 

  • Evne til at arbejde selvstændigt med opgaver samtidig med at man prioriterer et godt samarbejde i teamet 

  • Struktureret og omhyggelig i arbejdsmetoderne med evnen til at tilpasse sig ændringer og uforudsete opgaver 

  • Dansk og engelsk i skrift og tale


Praktiske oplysninger

Virksomheden samler primo maj 2024 sine tre Odense afdelinger i et helt nybygget domicil på Teknikvej 65, Odense S, hvor du får arbejdsadresse. 
 
Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor fleksible arbejdsforhold tilbydes, dog i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere. 
 
Virksomheden tilbyder udover gage, fritvalg og pension også personalegoder såsom madordning, sundhedsforsikring og løbende personalearrangementer.  
 
Der afholdes løbende samtaler, og opstart vil være hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.  


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Dansk Sprinkler Teknik er Danmarks eneste full-service brandsikringsselskab og ejet af Vinci, en af Europas største entreprenørkoncerner, og dermed del af en stærk organisation, også indenfor brandsikring. Dansk Sprinkler Teknik projekterer, installerer og servicerer brandsikring i hele Danmark, og beskæftiger ca. 135 medarbejdere. Med kombinationen af kompetence, knowhow og netværk skaber Dansk Sprinkler Teknik omkostnings-effektive og fremtidssikrede løsninger, som sikrer dig mod de fatale menneskelige og økonomiske konsekvenser en brand kan forårsage. 'Dansk Sprinkler Teknik – Vi sikrer personer, værdier og bygninger'