Administration/Kontor/Personale

Lærerigt elevuddannelsesforløb med stor indsigt i HR, rekruttering og salg

Temp-Team

København V
05.04.2024
Trainee

Del:

Udskriv:

Oversigt

Ønsker du et lærerigt elevuddannelsesforløb med stor indsigt i HR, rekruttering og salg, skal du helt klart vælge Temp-Team. På bare to år får du styrket dine kompetencer med brugbare værktøjer til et fremtidigt job. Du får redskaber, viden og indsigt, som du kan bruge inden for salg og service, og du får et kæmpe netværk. Ud over dette får du også de dejligste kolleger – ikke kun i København, men i hele Danmark – og virkelig mange gode minder og sjove oplevelser!

Så klare er ordene fra Temp-Teams elever, Sarah og Jonathan.

Er du også passioneret omkring HR, rekruttering og salg?

Temp-Team tilbyder dig nu muligheden for at opleve rekruttering på tæt hold i en af Danmarks største HR-virksomheder på vores hovedkontor i København.

Som elev i Temp-Team bliver du en vigtig del af vores team på 35 personer, der arbejder med kvalitetsløsninger inden for rekruttering, vikaropgaver, onboarding og outboarding samt administration og stabsopgaver.

Vi har elever i flere af vores afdelinger over hele landet og sikrer et godt samarbejde mellem jer med kvartalsvise, fysiske møder og sociale arrangementer, så I kan bidrage til hinandens læring.

Du får hurtigt praktisk erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kandidater, kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Opgaverne vil bl.a. omfatte

 • Search efter relevante kandidater
 • Screene indkomne ansøgninger
 • Koordinere og afholde interviews
 • Indhente referencer på kandidater
 • Booke kandidater til vikariater
 • Databehandling og referatskrivning
 • Besvare opkald fra kunder og kandidater
 • Opsøgende salg af rekrutterings- og vikarydelser til eksisterende og hos potentielle kunder
 • Udarbejde salgs- og tilbudsbreve samt kontrakter, herunder indsigt i de økonomiske sammenhænge i virksomheden
 • Udarbejde stillingsannoncer
 • Deltage på kundemøder og afdække kunders præferencestruktur og købsadfærd
 • Opdatere CRM-system
 • Deltage i planlægning og gennemførelse af markedsføringsaktiviteter, herunder relationsmarkedsføring som vikar- og kundearrangementer
 • Anvende sociale medier til markedsføring og kommunikation
 • Diverse ad hoc-opgaver, fx klargøre salgsmateriale m.m.


Du kommer til at arbejde på et ambitiøst kontor i vækst og med højt til loftet. Vi garanterer en selvstændig elevstilling med masser af udfordringer og et højt arbejdstempo.
 

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du er uddannet med en HHX, STX eller en relevant akademiuddannelse.

Du skal være indstillet på faglig og personlig udvikling i en virksomhed med fokus på CSR og et dynamisk miljø af engagerede og handlekraftige kolleger.

Du vil få udfordrende opgaver, som underbygger din teoretiske uddannelse og optimerer dine evner på salg og administration.

Som person er du kvalitetsbevidst og løsningsorienteret. Du ved, at vi lever af vores kunder, og derfor sætter du service og faglig stolthed i højsædet.

Du har en positiv indstilling, kan handle selvstændigt og evner at kommunikere med mange typer af mennesker, og du lader dig ikke slå ud, hvis du møder udfordringer på din vej.


Praktiske oplysninger

Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse er 15. august 2024.

Stillingen er 37 timer fra mandag til fredag fordelt i tidsrummet fra 08.30 til 16.30.

Løn og pension: Løn efter gældende overenskomst. Derudover vil du indgå i Temp-Teams pensions- og sundhedsordning.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem temp-team.


Temp-team

Temp-team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.