Industri/Produktion

Håndværk/Byggeri

Interesseret i montage og svejsning? Så har vi måske jobbet til dig!

Hammerum Stålbyg ApS

Herning
02.09.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du lyst til et job, hvor ingen dage er ens, og hvor du får mulighed for at arbejde på forskellige spændende projekter rundt om i landet? Så er det dig, vi søger!

Vi søger en erfaren svejser eller smed, der også har lyst til at arbejde med montageopgaver. Arbejdet kan foregå over hele landet, så det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdssted og arbejdstider. Når du arbejder ude, tilpasses arbejdstiderne efter opgaven og lokationen.

Arbejdet vil primært bestå af svejsning af kantsømme og stumpsømme samt montagearbejde. Når du ikke er på montageopgaver, vil du indgå i den almindelige produktion. 

Arbejdstiderne varierer fra mandag til fredag afhængigt af arbejdsstedet. På Sjælland er arbejdet typisk fordelt over en 3-dages uge, mens opgaver i Jylland eller andre dele af landet kan resultere i længere arbejdsdage, hvor arbejdstiden tilpasses for at sikre, at opgaverne bliver færdiggjort.

Din profil:

  • Erfaring med MAG (135) svejsning
  • Erfaring med montagearbejde og lyst til at arbejde med både svejsning og montage
  • Fleksibilitet til at arbejde på forskellige lokationer rundt om i landet
  • Selvstændig og samarbejdsvillig

Praktiske oplysninger:

Du vil som udgangspunkt blive ansat af Temp-Team A/S til et Try & Hire-forløb:

  • Hurtig opstart
  • Mulighed for fastansættelse hos virksomheden
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pension og fritvalgskonto

 Send din ansøgning snarest muligt – måske er det lige dig, vi søger!

Ansøgninger behandles løbende.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.
Grundet GDPR modtager vi ikke cv og ansøgning via e-mail.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Hammerum Stålbyg er en forholdsvis lille spiller på markedet for stålbyg. Vores ambition er ikke at være den største – vi vil derimod være den bedste! Vi har det bedst med et tæt samarbejde med vore kunder, hvor den direkte dialog og de nære relationer er i højsædet i alle faser af projektet: Allerede fra den første kontakt og videre over rådgivning, konstruktion, beregning, produktion, levering og montage. Hos Hammerum Stålbyg er vi ikke flere, end at alle kender alle. Her er man aldrig i tvivl om, hvem man skal have fat i – og her er alle vant til at tage ansvar. Hos os er en aftale en aftale! Vores ingeniører føler sig hjemme både på værkstedet, på kontoret og på tegnestuen, og er der brug for en ekstra hånd under montagen, stiller alle sig til rådighed. Kort sagt: Vi arbejder som en sammentømret enhed og ved, at vi er stærkt afhængige af hinandens indsats. For ingen kæde er som bekendt stærkere end det svageste led. Velkommen hos Hammerum Stålbyg. Her er du i gode hænder.