It/Telekommunikation/Internet

IT-supporter søges til digitaliseringsplatformen xFlow

Visma Public Technologies A/S

Højbjerg
12.09.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vi søger pt. næste medlem af XFlow-teamet hos Visma Public Technologies A/S - et spændende og innovativt software- og udviklingshus. Her får du muligheden for at tage bidrage til kundesupporten og bidrage direkte til både kundernes succes og Visma Public Technologies A/S' mission om at forme fremtidens digitalisering med xFlow by Visma.

Virksomheden oplever en forrygende vækst og en stærk stigende efterspørgsel på sit produkt. Derfor søger vi nu her en dygtig og ambitiøs IT-supporter, der har lyst til at blive en del af et ungt team, hvor der er fart på.

Som teknisk supporter på digitaliseringsplatformen XFlow vil du spille en central rolle. Du får til dels ansvaret for supporten og forvaltning af supportprocessen i samarbejde med udviklingsteamet. Din primære opgave er at levere teknisk support til vores kundernes superbrugere via telefonopkald eller "tickets" gennem supportsystemet. Som første kontaktflade for disse brugere, bliver du eksperten, de ringer til, for at få løst deres udfordringer. Derudover ønskes det, at du skal være involveret i den løbende proces med at identificere forbedringsområder og nytænke løsninger, der kan højne både brugertilfredshed og produktets værdi. Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver ser som udgangspunkt således ud:
 
  • Du yder teknisk IT-support til kunderne, herunder sikre hjælp til selvhjælp.
  • Overordnet ansvar for supporten og supportprocessen i tæt samarbejde med udviklingsteamet.
  • Aktiv deltagelse i den daglige drift af systemet.
  • Finde og løse softwarefejl, samt håndtering af tekniske IT-problemer.
  • Konfigurere og installere kundemiljøer.
  • Udarbejde vejledninger og dokumentation.
  • Ansvar for videreudvikling af driftsovervågning og monitorering af de tekniske systemer.

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forventer at du har erfaring inden for IT-support eller IT-drift. Det er ikke så afgørende for os, om du har en uddannelse baggrund som IT-supporter, datamatiker eller fx datalog. Det, der betyder mest for os, er dine evner til at supportere, vedligeholde og udvikle et IT-system gennem supportfunktionen og din evne til at tøjle håndværket. Du kommer primært til at være i dialog med superbrugere omkring driftsproblemer, udviklingspunkter, opdatering mm.
I korte træk søger vi så vidt muligt følgende faglige egenskaber til vores team, fordi vi tror på at det er dét der skal til, for at få succes i stillingen:
 
  • Først og fremmest har man lyst til at yde god service - punktum
  • Du kan opbygge en struktur for dig selv, så du altid har et skarpt overblik
  • Du skal have høj faglig stolthed, så arbejdet er udført ordenligt - hver gang
  • Har erfaring med Windows Server-teknologi
  • Har erfaring med applikationsdrift
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab med et eller flere af følgende systemer/teknologier:
    • Servermonitorering (Site24x7 eller lign.)
    • Logningssystemer (Sentry eller lign.)
    • SQL
    • IIS
    • Certifikater
  • Taler og skriver flydende dansk - det de fleste af vores kunder/slutbrugere er dansktalende

På det personlige plan sætter vi stor pris på, at man generelt er pragmatisk/løsningsorienteret. Det skal gerne underbygges af en naturlig interesse for IT, teknologi og dens anvendelse. Det vil også sige at vi tror på at god faglig kommunikation, nysgerrighed og "nørderi" er det grundlæggende fundament, for at kunne være løsningsorienteret og dygtig til at supportere kunderne.

Som kollega sætter du selv pris på at kunne "klikke" godt med dine kollegaer. Det er vigtigt at vi alle bruger vores sociale kompetencer, da vi sidder i et åbent miljø, men samtidig er det også vigtigt at kunne få hjælp og vejledning løbende. Så det forventer vi selvfølgelig også at du selv bidrager med. Samarbejdet betyder nemlig meget i det daglige, og vi fortrækker at få en god holdspiller med, som vi kan bygge vores kunderettede support op omkring. 


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.
Grundet GDPR modtager vi ikke cv og ansøgning via e-mail.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
XFlow - er en del af Visma Visma består af tæt på 200 virksomheder globalt og 23 virksomheder her i Danmark. Det hele begyndte tilbage i 1996 i Oslo med 300 ansatte og i dag er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Den danske virksomhed Visma Public Technologies A/S er en del af Visma og består af de følgende fire produkter, med hver deres team: xFlow, EduAdm, FirstAgenda og LetDialog