Håndværk/Byggeri

It/Telekommunikation/Internet

Vi søger en dygtig tekniker med solid erfaring inden for radiosystemer!

DMTONLINE ApS

Sæby
12.09.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Er du på udkig efter en spændende teknikerstilling? Bliv en del af teamet hos DMTonline!
Vi søger, på vegne af DMTonline i Sæby, en dygtig tekniker med solid erfaring inden for radiosystemer. Lyder det interessant? Så har vi den perfekte mulighed for dig!

Du vil i denne rolle gøre brug af din solide tekniske baggrund, når du til daglig arbejder med radiosystemer med succes. 

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Reparationer, montering og modificering af VHF-UHF-radiosystemer
  • Projektsalg og udarbejdelse af tilbud
  • Kundekontakt, herunder rådgivning i løsninger og produkter

Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor du får chancen for at spille en aktiv rolle i at forme virksomhedens fremtid. Det gode arbejdsmiljø og fællesskab er i højsædet, og der bliver sat pris på et stærkt socialt sammenhold. Du tiltræder en stilling, hvor du kan præge din egen arbejdsgang, og du vil på sigt få mulighed for faglig og personlig udvikling.


Kvalifikationer og kompetencer
Som ansøger kommer du med en baggrund som elektroniktekniker, elektronikreparatør, elektronikfagtekniker eller lignende. Derudover besidder du følgende kompetencer:

  • Du har tidligere arbejdet med reparationer, installationer og modificering af radiosystemer
  • Du har erfaring med kommunikationsudstyr herunder VHF-UHF radiosystemer.
  • Det er en fordel med erfaring indenfor salg og udarbejdelse af tilbud, dog kan du også blot have interesse for at udbygge kompetencer indenfor dett
  • Kan tale og forstå dansk og engelsk

For at få succes i stillingen er du en udadvendt person, som er proaktiv, energisk og selvstændig i dit arbejde. I din tilgang til kunderne er du serviceminded samtidig med, at du har en salgsorienteret tilgang til kundebesøg.


Praktiske oplysninger 

  • Tiltrædelse: Snarest muligt 
  • Røgfri arbejdsplads
  • Arbejdssted: 9300 Sæby


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.
Grundet GDPR modtager vi ikke cv og ansøgning via e-mail.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

DMTonline ApS blev grundlagt i 1995 i Sæby og har gennemgået en forrygende udvikling gennem årene. Med gode faciliteter til produktion, lager og administration vil de fremover kunne betjene kunderne med fokus på kvalitet samt sikker og hurtig levering. DMTonline har fokus på salg og rådgivning, som underleverandør af kvalitets kabler, stik, kabelkonfektionering og antenner til bl.a. off-shore, vindmøller, marinen, radiokommunikation, WLAN og teleindustrien. DMTonline er i dag en stor medspiller inden for digital og analog radiokommunikation. Inden for dette område kan de rådgive deres kunder og tilbyde reparation og programmering. Med andre ord – DMTonline kan være totalleverandør inden for kommunikationsverdenen.