Håndværk/Byggeri

NY

Jeros A/S søger en klejnsmed

JEROS A/S

Ringe
10.07.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Trives du med en 4-dags arbejdsuge i et fantastisk team med godt sammenhold og spændende arbejdsopgaver?

Jeros A/S producerer produkter til fødevareindustrien og detailbranchen og er synonym med høj kvalitet. Det er en virksomhed i fremgang, og der er derfor behov for flere kolleger på holdet. Vi søger derfor en klejnsmed med mod på nye udfordringer.

For at komme i betragtning til en af stillingerne skal du mestre at svejse TIG i rustfri, da dette vil blive dit primære arbejdsområde.

Foruden faglig stolthed kan du hos Jeros A/S forvente at blive en del af en arbejdsplads med højt til loftet, en lydhør ledelse og frihed under ansvar.


Kvalifikationer og kompetencer

Det er et krav at du:

  • Er faglært klejnsmed.
  • Er i god fysisk forfatning.
  • Er ærekær omkring kvaliteten i dit arbejde.
  • Kan læse og arbejde ud fra tegninger.


Praktiske oplysninger

Stillingen er på daghold – 4 dags uge.

Stillingerne besættes hurtigst muligt.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
JEROS A/S ® er et dansk firma, med mere end 55 års erfaring og know-how indenfor produktion af servicevasker, grovopvasker, tunnelmaskiner, kassevasker og pladerenser til såvel fødevareindustrien som detailvarer branchen; bager, konditor, slagter, hotel- & restaurant, fast food, storkøkken etc. JEROS A/S ® er en løsningsorienteret og fremadrettet virksomhed, som fokuserer på høj kvalitet, et bredt produktprogram og kundetilpassede løsninger.