Svejser søges – kom og sæt gnister! | Temp-Team DK | Nørresundby

Industri/Produktion

Håndværk/Byggeri

Svejser søges – kom og sæt gnister!

Temp-Team afd. Aalborg

Nørresundby
08.10.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vi søger en svejser eller smed til vores kunde i Nørresundby, der arbejder med innovative og kundetilpassede containerløsninger. Her får du muligheden for at skabe unikke løsninger ved at omdanne skibscontainere til specialtilpassede og spændende løsninger for kunderne!

Din primære opgave er at ombygge skibscontainere ved at skære og derefter svejse dem op, alt sammen ud fra de udarbejdede produktionstegninger. Derfor vil du også skulle læse og forstå arbejdstegninger for at sikre præcise og korrekte svejsninger.

Kvalifikationer og kompetencer

  • Uddannet smed eller klejnsmed, alternativt flere års erfaring med svejsning
  • Du behersker CO2-svejsning og har eventuelt erfaring med TIG-svejsning, både på tykke og tynde emner ned til 1,5 mm
  • Du kan læse og forstå arbejdstegninger samt nøjagtigt afsætte de korrekte mål ud fra dem

For at få succes i rollen er du løsningsorienteret, detaljeorienteret og har en positiv tilgang til dit arbejde. Du kan arbejde både selvstændigt og i mindre teams og er kendt for din ansvarlighed og mødestabilitet.

Kunden tilbyder et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med varierende projekter og stor mulighed for at præge din egen hverdag. Du bliver en del af et fællesskab med fokus på samarbejde og en aktiv personaleforening, der afholder sociale arrangementer.


Praktiske oplysninger 
  • Ansættelsestype: Try & Hire forløb
  • Tiltrædelse: Snarest muligt
  • Arbejdssted: 9400 Nørresundby

Søg jobbet
Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.
Grundet GDPR modtager vi ikke cv og ansøgning via e-mail.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.