Håndværk/Byggeri

Lastvogns-/busmekaniker søges til Vikingbus Danmark

VIKINGBUS DANMARK A/S

Brabrand
Timeløn - efter kvalifikationer
20.06.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

På vegne af Vikingbus søges en arbejdsom storvognsmekaniker, til et fuldtidsjob på værkstedet i Brabrand. Opgaverne er reparation og servicering af både turist-, rute- og minibusser i samarbejde med et etableret team af mekanikere. Arbejdstiden er primært fordelt på hverdage. Du bliver en del af et værksted, der arbejder med nyeste viden og teknologi, og hvor der arbejdes meget med videndeling og sidemandsoplæring. Vikingbus har en busflåde på 1000 busser.

Kompetencer og kvalifikationer

Som person er du selvdrevet, hvilket for Vikingbus betyder, at man er pligtopfyldende og god til at sætte sig selv i arbejde. Du må også trives i et omskiftende miljø, hvor opgaverne godt kan komme ind uventet og man skal være klar til at springe til.
Du skal primært servicere, vedligeholde og reparerer større og mindre busser, hvorfor vi stiller krav til følgende:
  • Kendskab til dieselmotorer og elektrisk arbejde er et krav – du er måske uddannet mekaniker af en art, skibsmontør eller lignende.
  • Du er vant til at bruge PC-udstyr i dit daglige fejlsøgningsarbejde
  • Skal kunne tale og skrive dansk ift. instruktioner, procedure og sikkerhedsforanstaltninger på værkstedet
  • Kørekort D er en fordel, men ikke et krav.
Du tilknyttes som udgangspunkt basen i Brabrand ved Århus, hvor du i udgangspunktet skal møde ind mandag til fredag.

Vi tilbyder

Et spændende job i en virksomhed hvor der ikke er langt fra ord til handling, og hvor du i høj grad selv er med til at præge slagets gang.

Vikingbus tilbyder dig mulighed for at have fleksible arbejdstider i dagtimerne, hvis det kan hjælpe med at få hverdagen og privatlivet til at hænge bedre sammen.

Timeløn, pension og ansættelsesforhold forhandles individuelt og vil modsvare din erfaring og kompetencer. Vikingbus følger Dansk Industris overenskomst på området på lønforhold, tillæg og arbejdstid.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern. 
VIKINGBUS er en 100% danskejet virksomhed, der garanterer kunderne en god og tryg rejse med bus. VIKINGBUS er én samlet virksomhed. En fusion af 17 stærke brands, som så dagens lys i maj 2021. Her slog vman dørene op for ét samlet VIKINGBUS, der bliver endnu bedre og stærkere for både større og mindre kunder. Fotocredit: Vikingbus.dk