Håndværk/Byggeri

Rustfast Klejnsmed

FKI Fast Food Teknik A/S

Tommerup
29.05.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt


Er varierende arbejdsopgaver, faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø vigtigt for dig? Hos FKI er det grundpillerne for at skabe en arbejdsplads, du glæder dig til at møde ind på hver morgen.

I svejseafdelingen hos FKI Fast Food Teknik A/S bliver du mødt af et team på fire mand plus to lærlinge, som glæder sig til at byde dig velkommen på holdet. De er sammen med resten af virksomhedens 30 ansatte, med til at skabe en arbejdsplads med vægt på en uformel omgangstone og et stærkt sammenhold.

Du bliver en del af hele produktionsprocessen med fokus på TIG-svejsning i 1-10mm og i tæt samarbejde med virksomhedens pladebearbejdning- og montageafdeling, kan du forvente en varieret arbejdsdag. Fagligheden i afdelingen er i top, og du vil komme til at arbejde med de nyeste robotsvejsemetoder.

”Det fedeste ved os er helt klart sammenholdet. Vi er en familieejet virksomhed, der sætter en stor ære i at udvikle vores medarbejdere. Og her vægter vi den personlige udvikling mindst lige så højt som den faglige!

Vil du være en del af et stærkt hold, hvor sammenhold, motivation og arbejdsglæde er i højsædet, så har vi jobbet til dig!”

Produktionschef - FKI Fastfood Teknik A/S


Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund som rustfast klejnsmed, gerne med erfaring fra fødevareindustrien.
Det er vores ønske at finde en ny kollega der er indstillet på at bidrage til det gode arbejdsmiljø og sammenhold. Du skal være ærekær ift. den kvalitet, du leverer, og det skal falde dig naturligt at være en hjælpsom og engageret kollega.


Praktiske oplysninger

FKI Fastfood Teknik A/S tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med god grundløn + pension og fritvalgskonto. 

Arbejdstiden er fleksibel med udgangspunkterne:

  • Mandag-torsdag 06.00-06.30 til 14.00-15.00.
  • Fredag fast 07.00 - 12.20.

Stillingerne besættes hurtigst muligt.

For mere information om virksomheden, løn m.m. er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Spørg efter Jaron Kloster.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
FKI Fast Food Teknik A/S udvikler, producerer og sælger udstyr i rustfrit stål til fastfood-industrien. Virksomhedens 25 engagerede medarbejdere har med kundetilpassede løsninger, høj produktkvalitet og service sikret en sund vækst på en lang række markeder. FKI Fast Food Teknik A/S er i dag dominerende på det nordeuropæiske marked for stege- og kogeudstyr, toastere samt serveringstilbehør til fastfoodindustrien. FKI Fast Food Teknik A/S er også repræsenteret i flere europæiske lande og samarbejder med distributører verden over.