Håndværk/Byggeri

Nysgerrig montør søges til JL Hydraulik & Industriservice i Karlslunde

JL Hydraulik & Industriservice A/S

Karlslunde
26.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Nysgerrig montør søges til JL Hydraulik & Industriservice i Karlslunde

På vegne af JL Hydraulik & Industriservice søger vi en montør, der har gåpåmod og lysten til at lære! Du bliver en del af et dygtigt serviceteam, hvor du vil hjælpe med at levere førsteklasses service til deres kunder. Du vil arbejde delvist på værkstedet i Karlslunde samt køre ud til deres kunder – primært på Sjælland.

Primære arbejdsopgaver:
  • Udføre reparationer, fejlfinding og vedligeholdelse af hydrauliske systemer i overensstemmelse med standarder og procedurer.
  • Yde professionel service til deres kunder.
  • Installation, opstarte og vedligeholdelse af systemer.
  • Arbejde i teams for at sikre en succesfuld drift og kundetilfredshed.
Du vil både komme til at arbejde alene og på to-mandsopgaver. Når du er på værkstedet, vil du ligeledes være i tæt dialog med kollegaerne. Du vil både komme til at arbejde alene og på to-mandsopgaver. Når du er på værkstedet, vil du ligeledes være i tæt dialog med kollegaerne.

Din profil:
Vi søger dig, der har gåpåmod, og er nysgerrig på at lære og blive en del af virksomheden. Vi er åbne for hvilken baggrund du kommer med, men følgende erfaring og/eller uddannelse er at foretrække:
  • Erfaring/kendskab til hydrauliske systemer og ventiler.
  • En uddannelse som Entreprenørmekaniker, Skibsmontør, Lastvognsmekaniker, Maskinmester, Smed, Automatiktekniker, Automekaniker eller anden håndværksmæssig baggrund.
  • Grundlæggende mekanisk/teknisk forståelse og evne til at lære og tilpasse sig nye opgaver.
  • Evne til at arbejde selvstændigt og i et teammiljø.
  • Gode kommunikationsevner og kundeservicefærdigheder.

Der tilbydes konkurrencedygtig løn, herunder pension og sundhedsforsikring. Derudover tilbydes der muligheden for personlig og faglig udvikling samt sparring med fagdygtige kollegaer. Der er frihed under ansvar med stabile mødetider samt en vagtordning på akutte opgaver – her lønnes der med attraktive tillæg. Hvis du har teknisk snilde og øje for detaljer, vil vi gerne høre fra dig – også selvom du ikke kan tjekke alle ovenstående bokse af. Vi hører gerne fra dig, hvad end du er nyuddannet eller har flere års erfaring bag dig.Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret CV. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern. 
JL Hydraulik & Industriservice A/S kan levere alle slags komponenter, samt løsninger inden for hydraulik. Vi lytter til vores kunders behov og med et stærkt netværk af leverandører, sikrer vi os det helt rigtige produkt og løsning.