Håndværk/Byggeri

Landbrug/Skov/Jagt/Fiskeri

Projektleder med tilbudserfaring

Roerslevgaard Entreprenør ApS

Asperup
07.03.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Dygtig projektleder søges til entreprenør-eventyr med tilbudsberegning og KS som din superkraft!

Roerslevgaard Entreprenør er en succesfuld virksomhed hvor den direkte og personlige kontakt med kunderne vægtes højt. De sætter en ære i professionalitet og høj kvalitet i udførelsen af arbejdsopgaverne - store som små. Som projektleder og tilbudsberegner vil du opleve et stærkt arbejdsfællesskab, der kendetegnes af høj anciennitet. På kontoret får du et tæt samarbejde med de to ejere og økonomichefen og på projekterne samarbejder du med erfarne arbejdsmænd inden for jord/beton, nedbrydning, belægning og kloak. 

Dit ansvarsområde er:

  • tilbudsberegning projekter på op til 8 millioner
  • mængdeberegning ud fra tegnings og dokumentationsmateriale
  • indhentning af priser fra underleverandører
  • projektledelse 
  • kvalitetssikring, herunder indsamling af dokumentation fra projekterne
  • APV på hver enkelt arbejdsplads

Da stillingen er nyoprettet får du mulighed for selv at forme stillingen og udvikle dig sammen med virksomheden. 
Du vil arbejde fra kontoret i Asperup og besøge arbejdspladserne efter behov. De fleste projekter udføres på Fyn og i trekantsområdet. Kunderne er erhvervskunder og 90 % af opgaverne kommer ind via udbud. 
 

Kvalifikationer og kompetencer

Du har erfaring inden for kloak eller jord og betonområdet, og du har erfaring med tilbudsberegning og kvalitetssikring. Det er en fordel, at du har arbejdet med projektledelse. Har du erfaring fra en lignende stilling, er det et stort plus. Du har flair for og erfaring med brug af it.

Du trives i en uformelt miljø hvor ordentlighed og en positiv omgangstone forventes. Du sætter en ære i at sikre at kvaliteten i projekterne er høj og handler på eventuelle fravigelser. Det kendetegner dig, at du arbejder struktureret og omhyggeligt med dine arbejdsopgaver, samtidig med at du trives med at være selvkørende. Du ser det som en naturlig del af jobbet at besøge arbejdsstederne og følge op på hvordan projektet skrider frem.

Praktiske oplysninger

Du bliver en del af et team, hvor kulturen er præget af frihed under ansvar.
Du får mulighed for ca. en ugentlig hjemmearbejdsdag efter aftale.
Gagepakke forhandles efter kvalifikationer.
Startdato er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team. Vi holder samtaler løbende og stillingen besættes hurtigst muligt.

Ring til Anne Hansen og hør nærmere omkring stillingen.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Roerslevgaard Entreprenør ApS er en mindre virksomhed beliggende på Vestfyn - centralt i Danmark. Virksomheden er grundlagt i 1999 og siden vokset til 20 ansatte. Virksomheden udfører alle opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde og har registrering som autoriseret kloakmester.