Industri/Produktion

Tag føringen og driv væksten - værkfører søges

Influx A/S

Vissenbjerg
17.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Er du interesseret i at blive en del af en virksomhed i udvikling og tage ansvar for den daglige drift? Så er denne stilling hos Influx A/S interessant for dig.
I stillingen som værkfører bliver du leder for et dedikeret og kompetent team af fagfolk, der er passioneret for deres arbejde.

"Hos os er der kort afstand fra idé til handling, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og en afslappet tone."
Thomas Pedersen - daglig leder, Influx A/S

Influx A/S er en produktions-, ingeniør og handelsvirksomhed med speciale i individuelt tilpasset procesudstyr i rustfrit stål til fødevareindustrien. 

Et team på 17 dygtige og erfarne kolleger, ser frem til at byde dig velkommen. Kollegerne er dedikerede til deres arbejde og er klar til at dele deres ekspertise og erfaring med dig. Sammen udgør I et stærkt og samarbejdsvilligt fællesskab, der stræber efter fælles succes og vækst.

Dine primære arbejdsopgaver vil indebærer: 
  • Personaleledelse- Teknisk sparingspartner
  • Planlægge og koordinere arbejdsopgaver på værkstedet og hos kunder
  • Optimering og vedligeholdelse af værksted
  • Indkøb af materialer

Kvalifikationer og kompetencer 
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund såsom maskinarbejder, smed eller mekaniker, og gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling. Det et krav du har kenskab til officepakken og en fordel du kan køre truck. Du har gode kommunikationsevner og kan udover dansk begå dig på engelsk.

I rollen som værkfører er du den, som medarbejderne henvender sig til, når de har spørgsmål eller er i tvivl. Dit ansvar er at sikre, at de operationelle mål opnås, samtidig med at arbejdet udføres effektivt og sikkert. Derfor arbejder du struktureret og løsningsorienteret.
Som person har du en naturlig interesse for mekanik, ledelse og administrative opgaver. 


Praktiske oplysninger 
Din dagligdag vil foregår på Influx' adresse i Vissenbjerg.

Du kan forvente et alsidigt arbejde, attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring. Arbejdstiden er fleksibel og aftales individuelt.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Influx A/S er en erfaren produktions-, ingeniør og handelsvirksomhed med speciale i individuelt tilpasset procesudstyr i rustfrit stål. Hos Influx finder du en innovativ samarbejdspartner, som er med lige fra idé og design til fremstilling, montering, opstart, indkøring og service af dit procesanlæg. Virksomhedens fornemste opgave er at gøre dine produktions- og arbejdsprocesser mere effektive, økonomiske og miljøvenlige.