Talentfuld og dedikeret Java-udvikler | Temp-Team DK | Højbjerg

It/Telekommunikation/Internet

NY

Talentfuld og dedikeret Java-udvikler

Visma IMS A/S

Højbjerg
11.10.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Er du en talentfuld og dedikeret Java-udvikler med en passion for at opbygge robuste og effektive softwareløsninger? Trives du i et samarbejdsmiljø, hvor du kan bidrage til kontinuerlig forbedring af processer og systemer? Hvis ja, så har Visma IMS en spændende mulighed for at blive en del af et udviklingsteam, som Java-udvikler, til et Alfresco-baseret elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH).

Som Java-udvikler vil du være en integreret del af teamet bag softwaren, der dagligt er ansvarlige for design, programmering, test og kontinuerlig forbedring af det Alfresco-baserede ESDH-system. Du vil arbejde tæt sammen med forskellige teams for at sikre overholdelse af kerneprincipper, processer, politikker og den bedste praksis.

Som Java-udvikler bliver din fornemmeste opgave at bidrage til den løbende forbedring af systemet, herunder fx backlog-refinement og leveringsprocesser. Samtidig vil du du designe, implementere og automatisere tests, samt definere testkriterier og forbedre CI/CD pipelines eller udføre code reviews, opdatere dokumentation, og sikre effektiv og vedligeholdelsesvenlig kode. Lyder dette bekendt for dig? Så kan du roligt læse videre.

Hvad kan du forvente de første 30 dage
I løbet af de første 30 dage kan du forvente at dykke ned i vores ESDH-systems arkitektur og kodebase. Du vil deltage i introduktioner til vores tværfaglige teams og begynde at deltage i backlog-afklaring og leveringsprocessen. Du vil også blive introduceret til vores interne værktøjer og procedurer

Hvad kan du forvente de første 90 dage
Efter 90 dage vil du have et solidt greb om vores ESDH-systems teknologi og processer. Du vil have bidraget til kontinuerlige forbedringer og automatiseret testprocessen yderligere. Du vil begynde at agere som code reviewer og deltage i tekniske beslutninger. Din rolle i teamet vil blive mere uafhængig, og du vil have etableret effektiv kommunikation med dine kollegaer.

Hvad kan du forvente det første år
Inden for det første år vil du have spillet en afgørende rolle i at styrke vores ESDH-systems ydeevne og funktionalitet. Du vil have deltaget i komplekse udviklingsopgaver og bidraget til strategiske teknologivalg. Din ekspertise og bidrag vil hjælpe med at forme fremtiden for vores ESDH-system og styrke vores evne til at levere førsteklasses softwareløsninger.


Kvalifikationer og kompetencer

For at være kvalificeret til stillingen, antager vi at følgende kriterier i højere grad er indfriet:
  • Du er gerne uddannet datamatiker, bachelorgrad i datalogi (eller beslægtet felt/tilsvarende arbejdserfaring) - men vigtigst har du et godt kendskab til Java programmeringssprog.
  • Erfaring med testautomatisering, herunder design og udførelse af automatiserede tests.
  • God forståelse for best-practice inden for softwareudvikling, herunder code review og dokumentation.
  • Som person er dine stærkeste kompetencer dine problemløsningskompetencer og du er kendt for at have en proaktiv tilgang.


Foretrukne kvalifikationer - ikke krav, men fordele:

  • Kendskab til softwarearkitektur og teknologiadoption kunne være et stort plus for teamet.
  • Erfaring med kontinuerlig integration og kontinuerlig levering (CI/CD) pipelines.
  • Tidligere erfaring med design og implementering af dokumentstyring eller sagsstyringssystemer, da det er netop dét Visma IMS laver.


Praktiske oplysninger

Hvis Visma IMS selv skulle sige det, så har de den bedste kantine i Midtjylland - hvis ikke i hele Jylland. Hver dag står egne kokke og laver et skønt måltid. Hvis du har særlige ønsker (fx allergier), laver de også mad, der passer til dine behov.

Herudover 
  • Frihed og fleksibilitet.
  • Flad organisatorisk struktur og ejerskab over services og produkter.
  • Muligheder for at udvikle dine tekniske færdigheder.
  • Adgang til højt kvalificerede tech-hubs i Visma (f.eks. Sikkerhed, Skalering, DevOps).
  • Motiverede og højt kvalificerede kolleger at arbejde sammen med hver dag.
  • Pension og sundhedsordning.
  • On-site fysioterapi med jævne mellemrum.
  • Personaleforening, PAV, der jævnligt laver arrangementer.
Lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer. Men du skal samtidig købe ind på vores "pakke" herover, da det er dette som er med til at gøre Visma IMS til et helt specielt sted. 
Vi kalder ind til samtale løbende og ansætter når vi har den rette kandidat på hånden. 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.
Grundet GDPR modtager vi ikke cv og ansøgning via e-mail.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Farvel til indbakkerod og ringbind. Goddag til overblik og sikkerhed. Visma IMS er en softwarevirksomhed under Visma Public segmentet. Visma IMS er placeret, sammen med 6 andre selskaber i Visma, tæt på Aarhus, ude på Axel Kiers Vej 5a i Højbjerg. IMS består af 18 medarbejdere, som tilsammen drikker 92 kg kaffe om året. Visma IMS' mission er at tilbyde software til virksomheder for at simplificere og digitalisere administrative processer i hverdagen. Visionen er at blive én blandt de foretrukne leverandører af produkter til digitalisering hos små og mellemstore virksomheder.