Industri/Produktion

Truckfører med Tetris-tilgang

Alumeco ApS

Odense C
15.04.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Kan du læsse lastbiler som var det et spil Tetris? Så er jobbet hos Alumeco måske noget for dig

Som truckfører i læssehallen tilbydes du et spændende job på virksomhedens moderne centrallager på 45.000 m2, hvor du indgår i et dynamisk team, som vægter arbejdsmiljø højt.

Hovedopgaverne er læsning af varierende typer af kolli, langgods og pallegods, typisk på gardintrailere ved sidelæsning. Du vil komme til at køre med lange gafler og lange emner og det er derfor vigtigt du er dygtig med trucken.

Som nyansat kommer du igennem et grundigt introduktionsforløb, der uddanner dig i at kunne begå dig i flere områder af lageret. 
 

Kvalifikationer og kompetencer

Den ideelle kandidat er en teamplayer, som kommunikerer godt med forskellige kollegaer.

Derudover forventes det at:

  • Du er kvalitetsbevidst i det daglige arbejde samt mødestabil
  • Du har sans for orden og ryddelighed
  • Du har god it-forståelse – gerne erfaring med SAP
  • Du har truckcertifikat og har kørekort (B)


Praktiske oplysninger

Arbejdstider:

  • Aftenhold: 4 dages uge kl. 14:00 – 23:00


Der er tale om et Try & Hire-forløb på 10 uger med efterfølgende mulighed for fastansættelse. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores konsulent Kasper Lindemann Hansen eller Elsi Thoumy Termansen på tlf. 63125344.

Da vi indkalder til samtale løbende, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. Pga. regler for persondata modtager vi kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har knap 45 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Alumeco ApS er en velkonsolideret international koncern med base i Odense C. I kraft af en stab af engagerede og fremtidsorienterede medarbejdere, er koncernen i dag førende på markedet. Der er lagt en klar vækststrategi, som bl.a. udmøntes i en fortløbende fokusering på udvikling af nye koncepter og af medarbejdernes kompetencer, og i koncernens værdigrundlag vægtes nøglebegreber som kundeorientering, fleksibilitet og kvalitet. Koncernen leverer aluminium, kobber og messing til den metalforbrugende industri og er ledende på markedet. De beskæftiger 1000 medarbejdere med en omsætning på 4,5 mia. kr. Yderligere information kan findes på deres hjemmeside www.alumeco.dk.