Industri/Produktion

Environmental Specialist søges til Bavarian Nordic

Bavarian Nordic A/S

Kvistgård
Efter kvalifikationer
24.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Environmental Specialist søges til Bavarian Nordic
I afdelingen for miljø hos Bavarian Nordic er der fuld fart på. De søger derfor en ny kollega, som skal være med til at implementere forbedringsprojekter i produktionen, og det er her du kommer ind i billedet!
Som Environmental Specialist skal du sikre, at virksomheden overholder lovgivning og standarder. Herudover foretager du risikovurderinger og udarbejder rapporter. Dette omfatter at implementere praksisser ved hjælp af forbedringsprojekter.

Dine nye kolleger
Du bliver en del af afdelingen for Miljø, hvor man sikrer compliance samt understøtter og hjælper driften. De er et team på otte personer, hvor aldersspændet ligger fra slutningen af 20’erne til starten af 40’erne.
Som ny medarbejder kommer du igennem et introduktionsprogram, hvor du lærer de andre afdelinger at kende. Du får også en Buddy fra teamet, som du kan støtte dig til.
Hos Bavarian Nordic kommer du til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Der er en god teamånd med højt til loftet, og du får hjælpsomme og dygtige kolleger.

Dine arbejdsopgaver
Din hovedopgave som Environmental Specialist bliver at implementere forbedringsprojekter i produktionen. Du skal identificere områder, der kan forbedres, planlægge og eksekvere implementeringen, og herefter teste og følge op. Du er selv til stede ved test i produktionsområderne.

Øvrige arbejdsopgaver kan være:
  • GMP-rapportering og dokumentation
  • Udarbejdelse af ændringssager
  • Træning af medarbejdere i de forbedringsprojekter, der er implementeret
  • Ad-hoc hjælp i teamet, fx håndtering af råvarer, gasning af rum, koordinering af ned- og opluk, vedligeholdelse af it-systemer etc.
Der vil være store og små projekter med mange deadlines.

Kvalifikationer og kompetencer
  • Renrumserfaring
  • En naturvidenskabelig- eller ingeniøruddannelse på bachelor- eller kandidatniveau
  • Erfaring med projektledelse, fx fra GMP eller aseptisk produktion
  • Gode projektledelses- og kommunikationsevner
  • Du har et stor drive og har skabt fremdrift i lignende projekter
Det er en fordel hvis du taler godt dansk og er flydende i engelsk.
 
Bavarian Nordic er en vaccinevirksomhed, der udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden. Bavarian Nordic tilbyder dig at blive en del af en global virksomhed med +1600 dedikerede kollegaer fra hele verdenen, der alle sammen brænder for at redde liv og gøre en forskel. Hvis du er åben og har viljestyrken, er vi stedet for dig!