Økonomi/Regnskab

Erfaren økonomikonsulent søges til ambitiøst konsulenthus!

Zignifikant ApS

Lystrup
23.05.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Drømmer du om at kunne hente kl. 14.36 eller måske begynde til badminton igen? Og har du arbejdet med digitalt bogholderi og haft kundeansvar? Så får du her muligheden for at blive en del af Danmarks førende konsulenthus indenfor den digitale økonomifunktion for webshops!

Temp-Team søger til Zignifikant ApS en dygtig og dedikeret økonomikonsulent, som drømmer om at komme med på holdet af dygtige medarbejdere, som brænder for økonomi og e-commerce! Zignifikant er nemlig eksperter i digitalt bogholderi og økonomistyring for en lang række webshops både nationalt og internationalt. Du skal derfor være parat til at udføre og håndtere en bred vifte af opgaver inden for økonomi, controlling og rapportering. Som økonomikonsulent hos Zignifikant vil du komme til at fungere som fast kunderådgiver og ekstern økonomiansvarlig for din egen kundeportefølje bestående af 8-13 mindre eller mellemstore virksomheder.

Hvorfor vælge Zignifikant?
Listen er lang, men hvis vi skal udvælge blot nogle af de mange fordele, får du:

  • En fleksibel arbejdsplads – du arbejder fra kontoret i Aarhus, men kan også sidder hjemme og arbejde
  • Varierende arbejdsopgaver – du arbejder med en bred palette af forskellige opgaver – økonomisk forretningsudvikling, bogføring og digitalisering af økonomifunktionen for SMV’er – du bliver deres eksterne digitale økonomifunktion
  • Mulighed for egne kunder – du vil fra den første dag få ansvar for dine egne kunder. Selvfølgelig med den grad af oplæring, du har brug for
  • Mulighed for tid til andet end at arbejde – alt det udenom arbejdet vægtes højt. Hos Zignifikant beviser du ikke dit værd ved at arbejde solen sort – du skal have tid til både familie og fritidsinteresser
  • Inspirerende kollegaer – Zignifikant har et solidt team af medarbejdere, der har et meget uformelt arbejdsmiljø, hvor de vægter det gode kollegaskab højt – både i og udenfor arbejdstiden. Derudover er der en bred erfaring i organisationen, hvor du kan hente viden i hele landet.


Dine kvalifikationer og kompetencer 
Vi søger den helt rigtige medarbejder, men vi ved også, at vi nok ikke kan få alt, vi peger på, så derfor:

Need to have:

  • At du har styr på bogføring og økonomistyring, gerne med minimum 5+ års erfaring
  • At du kan lide at tage ansvar for dine egne opgaver
  • At du kan være i et miljø, der er uformelt, og hvor der er højt til loftet
  • At du trives i en varierende og fleksibel hverdag

Nice to have:

  • At du kan starte snart!
  • At du kan lide at være på en social arbejdsplads og engagere dig med dine kolleger


Praktiske informationer

  • Udgangspunktet for stillingen er 37 timer fordelt på ugens fem hverdage med mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde
  • Lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring
  • Kontoret ligger på Lyshøjen 2, 8520 Lystrup
  • Opstart er hurtigst muligt

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern. 
Zignifikant er et af Danmarks førende bureauer, når det kommer til digitalisering og automatisering af bogholderi, og med mere end 19 års erfaring inden for branchen bestræber de sig hver dag på at blive Danmarks mest populære bogholdere og økonomikonsulenter for e-commerce.