Industri/Produktion

HVAC Support Specialist søges

Bavarian Nordic A/S

Kvistgård
Efter kvalifikationer
24.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

HVAC Support Specialist søges
Som HVAC Support Specialist arbejder du med tre produktionsområder med hver deres ventilationssystem, der skal testes hvert halve år. Det er eksterne samarbejdspartnere, der udfører testen, men du er som HVAC Support Specialist ansvarlig for at facilitere processen, afrapportere den samt sikre at compliance overholdes.

Dine nye kolleger
Du bliver en del af et team på ti personer.
Som ny medarbejder bliver du sidemandsoplært i teamet. I den første tid kan du støtte dig til kolleger, der også har arbejdet med opgaven.
Hos Bavarian Nordic kommer du til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Der er en god teamånd med højt til loftet, og du får hjælpsomme og dygtige kolleger.

Dine arbejdsopgaver
Din hovedopgave er at være facilitator for at teste de tre ventilationssystemer. Dette inkluderer udarbejdelsen af protokoller inden tests og efterfølgende afrapportering i diverse rapporter. Testene foregår, når produktionen er lukket ned i henholdsvis en sommer- og en vinterperiode. Der er et par måneders forberedelse til begge test, der inkluderer planlægning sammen med bl.a. HVAC Specialist, nedluks-ansvarlig m.m.
Når der ikke er arbejde med tests, hjælper du teamet med øvrige opgaver. Det kan være hjælp i forbindelse med råvarehåndtering, gasning af rum, koordinering og vedligeholdelse af IT-systemer.

Kvalifikationer og kompetencer:
  • Du har stærke kommunikative evner, der også bruges til at skrive detaljerede rapporter
  • Du har flair for tal, tabeller og compliance
  • Du har en naturvidenskabelig baggrund
  • Gerne erfaring med GMP, HVAC, ventilationssystemer samt protokoller og rapportering
  • Eller du er nyuddannet

Det er en fordel hvis du taler dansk og er flydende på engelsk.
 
Bavarian Nordic er en vaccinevirksomhed, der udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden. Bavarian Nordic tilbyder dig at blive en del af en global virksomhed med +1600 dedikerede kollegaer fra hele verdenen, der alle sammen brænder for at redde liv og gøre en forskel. Hvis du er åben og har viljestyrken, er vi stedet for dig!